Podravka Vegeta na humanitarnoj akciji u Novigradu PodravskomRukometašice Podravke Vegete i službeno su postale prvakinje Hrvatske i to 18. put. U zadnjem, 26. kolu, u subotu nisu igrale, dobile su susret s Izgradnjom Zaprešić 10:0 bez borbe.

Podravka Vegeta odlazi u Ligu prvakinja, Sesvete Agroproteinka u Kup kupova, Trešnjevka u Kup EHF-a. Treće i četvrtoplasirani Lokomotiva i Arena imaju pravo nastula u Challenge kupu.

Iz 1. HRL ispali su Osijek PSC Opel, Izgradnja Zaprešić i već ranije brisani Trogir. U Prvu HRL ušli su TVIN Trgocentar iz Virovitice, kao drugoplasirani u 2. HRL sjever, jer prvakinje Podravka Lino odustaju od ulaska u 1. ligu, zatim pobjednik 2. HRL zapad Orijent Presofleks iz Rijeke i pobjednik 2. HRL jug Sinj.

Za Podravku Vegetu u prvenstvenoj sezoni 2010/2011. prijavljene su bile ove igračice: Marta Žderić, Ivana Jelčić, Ivana Kapitanović, Antonia Jukić, Andrea Čović, Marijana Tarle, Vesna Milanović Litre, Maja Zebić, Nikica Pušić, Iva Pongrac, Ana Marija Peti, Anita Gaće, Lea Vukojević, Ines Gvoić, Svitlana Pasičnik, Maja Kožnjak, Ivana Petković, Anita Poljak (na posudbi u Lokomotivi), Miranda Tatari, Marijeta Vidak, Monika Beljo, Ivana Dragišić (na posudbi u Zelini), Ana Marija Beljo, Sandra Nikčević, Dina Havić.

Trener u ovoj sezoni bio je prof. Neven Hrupec, pomoćnik prof. Goran Rihtarić, fizioterapeut Bojan Savić, vanjski suradnik kondicijski trener prof. Bojan Golub, a predstavnik ekipe, odnosno tehniko, bio je Krunoslav Tkalec.

Sezona nije završila, idućeg vikenda slijedi Final Four Regionalne lige u Zaječaru, a nakon toga 10 Podravkinih reprezentativki odlazi na pripreme za dva kvalifikacijska susreta za EP sa Srbijom.

Nakon raspusta Podravka Vegeta okupit će se krajem srpnja, početkom kolovoza imat će pripreme, vjerojatno u Daruvaru u toplicama, a od 15. kolovoza počinje vrijeme pripremnih utakmica i turnira. Čeka se završetak svih državnih natjecanja, prijava prvakinja EHF-u, nakon čega će se znati status Podravke Vegete u Ligi prvakinja. Kako sada stvari stoje, Koprivničanke će izravno u jednu od četiri grupe.

(Tablica i svi rezultati http://www.hrs.hr/natj.php?league=44)