Rukometašice Podravka Vegete će u posljednjem 26. kolu 1.HRL za žene ugostiti Split 2010. Utakmica je na rasporedu u subotu 5. lipnja s početkom u 16 sati u SD Gimnazije Fran Galović. Kao i dosad utakmica će se sukladno epidemiološkim mjerama odigravati bez publike.

Sutrašnjim ogledom i formalno će se okončati natjecateljska sezona Podravka Vegete koju ekipa želi završiti bez poraza u prvoligaškoj konkurenciji. Čin dodjele pehara i medalja održat će se u SD Gimnazije Fran Galović nakon ogleda sa Splitom, a naslov nije upitan jer su ga Podravkašice matematički potvrdile tri kola prije kraja prvenstva. Posljednji domaći susret nosi nam još jednu radosnu vijest te će na domaćem terenu po posljednji puta ipak zaigrati dugogodišnja kapetanica Dragica Džono. Ona se naime od profesionalnog igranja rukometa oprostila na posljednjem gostovanju ove sezone u Osijeku no ipak će još jednom sa svojom ekipom istrčati u dresu sa sretnim brojem devet. To je ujedno bila Dragicina želja, a i želja njezinih suigračica pa je klub pronašao put da se kapetanica od rukometa oprosti ovdje u svojoj Koprivnici koja je nakon toliko godina postala njezin drugi dom. Uoči utakmice je nekoliko riječi za klupske stranice rekao trener Antonio Pranjić.

Želimo sezonu završiti pobjedom na domaćem terenu uz stopostotni učinak. Bit ćemo u malo drugačijem sastavu zbog izmjena kalendara prvenstva pa će u susretu protiv Splita debitirati mlade i perspektivne igračice Ema Stručić i Ema Balaško koje su svojim trudom i radom zalužile priliku zaigrati u prvoligaškoj konkurenciji,” zaključio je. 

Napomenimo kako će se ova utakmica i dodjela medalja i pehara prenositi i na našem you tube kanalu, a link je u nastavku.

26. KOLO 1.HRL ZA ŽENE – YouTube