Rukometašice Podravka Vegete u srijedu, 19. siječnja na domaćem terenu dočekuju Zelinu. Odigrava se 12. kolo 1. HRL za žene s početkom u 18.00 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo. Za ovu utakmicu nema ulaznica i ulaz je besplatan. Maksimalan broj navijača koji po novim epidemiološkim pravilima može biti na utakmici je 200.

Nakon male pauze od natjecanja, rukometašice su se najprije vratile obavezama u Ligi prvakinja i to najprije na domaćem terenu protiv Borussie Dortmund. Nakon toga je odgođeno 10. kolo koje se trebalo odigrati u Danskoj zbog prodora koronavirusa u redove danske ekipe. To će se odgođeno kolo odigrati 29. siječnja s početkom u 16.00 sati u Danskoj.

Utakmicom protiv Zeline ekipa se okreće i izazovima u domaćem prvenstvu, a slijede i utakmice kupa čemu prethodi izvlačenje parova osmine završnice hrvatskog Kupa za žene. Izvlačenje će biti također u srijedu u prostorijama HRS-a u srijedu s početkom u 12.00 sati te će se prenositi putem live streama na You tube kanalu HRS-a.

Za četvrtak je zakazana i konferencija za medije uoči novog europskog ogleda Podravka Vegete i Bresta. I za ovu utakmicu će u dvorani biti dozvoljeno samo 200 navijača, a informacije o ulaznicama bit će na stranicama u četvrtak nakon konferencije.