Rukometašice Podravka Vegete će danas na domaćem terenu odigrati 10. kolo 1.HRL za žene protiv Umaga. Utakmica je na rasporedu u 18.00 sati. Utakmica će se igrati na domaćem terenu, u dvorani Josip Samaržija-Bepo, a sudit će ju sudački par Filip Skendrović i Dominik Trčak dok će delegat utakmice biti Josip Posavec.

Umag je sigurno ekipa koja ima kvalitetu. Možda u ovom trenutku imaju manje bodova nego što bi to po kvaliteti mogli imati s obzirom da su prošle godine bili treća ekipa lige i da su pobjeđivali puno toga i doma i vani. Mi nakon ovog, više nego lošeg izdanja u Njemačkoj i velikog puta moramo biti 100 na sat ako želimo uzeti dva boda – rekao je trener Mrđen. 

Očekuje nas još jedno kolo nakon povratka iz Dortmunda i to protiv ekipe iz Umaga koje poštujemo i koje su posebno u prošloj sezoni imale što za reći u prvenstvu. Kao i u svakoj utakmici, moramo ući maksimalno koncentrirano i dati sve od sebe da ostvarimo nova dva boda – rekla je Karlovčan. 

Ulaz u dvoranu je slobodan uz covid potvrdu i to kroz glavni ulaz u Gimnaziju Fran Galović. U četvrtak je na rasporedu i gostovanje u Dugom Selu s početkom u 20.00 sati. Spomenimo i kako ovog vikenda nema europskih utakmica, a u prvoj sljedećoj utakmici, 13. studenog u goste nam stiže Rostov Don. Utakmica je na rasporedu u 18.00 sati.