Detalj s prijateljske utakmice Podravke Vegete i Vardara u kolovozu prošle godine u KoprivniciKoprivnička publika ove subote opet će imati priliku vidjeti nastup Podravke Vegete u Regionalnoj ligi rukometašica (WRHL).

Nakon što je prošlog tjedna uvjerljivo pobijedila Zaječar, ekipa trenera Nevena Hrupca na terenu Sportske dvorane Gimnazije Frana Galovića ugostit će makedonski Vardar u sklopu 14. kola Regionalne lige. Utakmica počinje u 18 sati, a sude Vanja Antić i Jelena Jakovljević iz Srbije.

Koprivnički sastav je na čelu ljestvice Regionalne lige s 20 osvojenih bodova iz 11 odigranih utakmica, dok je Vardar osmi sa 6 bodova iz 11 nastupa.

– Nadam se dobroj utakmici i pobjedi kojom bismo zadržali vodeću poziciju. Na Kup utakmici sa Zelinom vratila nam se i Sanja Damnjanović, a stanje u ekipi je iz dana u dan sve bolje – rekao je trener Podravke Vegete Neven Hrupec.

Pred dva tjedna Podravka Vegeta je na gostovanju u Skoplju svladala Vardar rezultatom 25:23.

U subotu će svoju prvenstvenu utakmicu 11. kola Druge HRL – sjever odigrati i rukometašice Podravke Lino.

Nakon odlične igre i velike pobjede protiv prvoligaša Zameta u četvrtfinalu Kupa Hrvatske, Linice će na gostovanju kod Pan Đakova nastojati ostvariti još jedan uspjeh. Utakmica u Đakovu počinje u 16:30 sati, a sudit će Katja Pleše iz Osijeka i Melita Posavec iz Virovitice.