Rukometašice Podravka Vegete u srijedu gostuju u Splitu gdje će se odigrati utakmica 1/8 finala hrvatskog ženskog Kupa. Utakmica je na rasporedu u 19.30 sati u ŠC Gripe. Domaćin te utakmice je prvoplasirana ekipa 2.HRL-jug ŽARK Split. Sudački par koji je delegiran za ovu utakmicu je Anušić / Vukovac.

Utakmicu je najavio trener Goran Mrđen.

Imamo iza sebe jednu tešku utakmicu od subote, protiv Lokomotive. Sigurno da poslije te utakmice postoji jedno emotivno pražnjenje. U sportu nema jučer nego ima sutra, posebno zato što je kup uvijek interesantan i zato ni u jednom trenutku nema opuštanja te sutra moramo biti maksimalni ako želimo potvrditi dobru igru iz Zagreba te i dalje nastaviti u tom tonu. Dalje moramo nastaviti raditi i biti kvalitetni i motivirani – rekao je trener Goran Mrđen. 

Danas je iz HRS-a stigla i obavijest kako će se odmah u četvrtak 17.3. s početkom u 12.00 sati u prostorima Saveza održati izvlačenje parova za četvrtfinalne susrete hrvatskog kupa za žene. Velik broj susreta osmine finala su već prethodno odigrani, a u četvrtzavršnici su Lokomotiva, Virovitica, Sesvete, Zrinski, Bjelovar i Zamet, a iz preostale dvije utakmice osmine finala i to između Osijeka i Dugog Sela te ŽARK Splita i Podravka Vegete pridružit će se još dva kluba.

Napomenimo i kako je u subotu na domaćem terenu zakazano još jedno prvenstveno kolo. U goste nam stiže ŽRK Osijek, a utakmica je na rasporedu u 18.00 sati.