najava HypoPodravka Vegeta utakmicu 13. kola Regionalne lige s austrijskim prvakinjama Hypom Nö igra izvan Koprivnice, u srijedu 16. ožujka u Goli u novoj sportskoj dvorani. Utakmica je zakazana za 19 sati.

Hypo je igrao u Ligi prvakinja i u Kupu kupova
Hypo Niederösterreich igrao je kao i Podravka Vegeta Ligu prvakinja u grupi. Zauzeo je 3. mjesto iza Itxaka i Leipziga, a ispred DVSC iz Debrecena, pa je ispao iz Lige prvakinja, ali stekao pravo nastupa u Kupu kupova. Tu je ispao u prvom nastupu, u šesnaestini finala: u dvije utakmice bolji je je bio francuski Metz (27:22, 30:29), klub u kojem igraju Franić i Horvat. Zanimljivo je da je Metz u nastavku tog natjecanja u prvoj utakmici 1/4 završnice ovog vikenda pobijedio Podravkinog konkurenta iz Lige prvakinja rusku Zvezdu i to u Zvenigorodu sa 29:29.

 Budućnost vodi u Regionalnoj ligi, Podravka Vegeta je druga
Budućnost T-Mobile, kao najbolja ekipa u regiji i ekipa koja je ovog vikenda praktički ušla u polufinale Lige prvakinja, vodi i u Regionalnoj ligi. Iz šest utakmica ima 12 bodova. Podravka Vegeta je druga i ima isto 12 bodova, ali iz osam utakmica: obje s Budućnosti je izgubila. Treći je Zaječar, koji iz osam utakmica ima tri boda, dok je Hypo trenutno na 4. mjestu i iz četiri utakmice ima šest bodova. To su ujedno i sigurni sudionici Final Four-a u svibnju. Podravka Vegeta bila je pobjednik prvog izdanja Regionalne lige 2009. godine, prošle godine na Final Fouru u Podgorici bila je treća.

Iza vodeće četvorke slijedi skopski Metalurg sa četiri boda iz pet utakmica, a toliko imaju i Biseri Plevlja, ali iz osam utakmica. Sedmi i zadnji je Borac iz Banja Luke bez bodova iz devet utakmica.

Podravka Vegeta osim ove s Hypom, mora odigrati utakmice u Koprivnici sa Zaječarom i Borcem te gostovati kod Metalurga.