Podravka - Koka, zaustavljanje Čović  // Foto Ivo Čičin-MašanskerU drugoj prijateljskoj, zapravo trening utakmici, Podravka Vegeta opet je pobijedila Koku, ovoga puta s 32:22 (15:4). U Varaždinu je u srijedu bilo 42:22 (20:8) za Koprivničanke. Prije utakmice treneri Mrđen i Hrupec najavili su da će isprobati razne varijante sa svim igračicama i tako je i bilo.

Podravka Vegeta nastupila je bez šest igračica. Živković, Milanović Litre, Havić i Pongrac su u reprezentacijama, Kapitanović pauzira zbog manjeg kiruškog zahvata i neće moći igrati još dva tjedna, a Dragišić je odmarala zbog blagog potresa mozga na utakmici s Kokom u srijedu. Od ponedjeljka će biti na treninzima. Hrupec nije mogao računati na Larissu Kalaus, koja ima malih problema s koljenom.
Koka se ravnopravno nosila s Podravkom Vegetom, ponajprije zbog beskompromisnosti i respekta prema objektivno jačoj ekipi. U brzoj igri na obje strane puno se griješilo. Poluvrijeme je završilo ”samo” 15:14 za domaće.
U drugom dijelu do izražaja je došlo iskustvo dijela Podravkinih igračica, a igračice koje su željele imati minutažu i u Ligi prvakinja dosta su se trudile. Prvenstveno se to odnosi na Čović i Nemaškalo, koje su bez kalkulacija i filozofiranja išle izravno na postizanje gola i to im se isplatilo.
Kod Koke zapaženo je branila Željka Franić u 1. poluvremenu, a opasna su bile Tomašek i Domjan na vanjskim pozicijima i uspješna Jalušić na krilu.

Napad Podravke Vegete // Foto Ivo Čičin-MašanskerPRIJATELJSKA UTAKMICA
PODRAVKA VEGETA – KOKA 32:22 (15:14)
KOPRIVNICA – Sportska dvorana gimnazije Frana Galovića. Gledatelja: 70. Sutkinje: Maja Vajdić i Lorena Jurenec (obje Koprivnica).
PODRAVKA VEGETA: Milenković (7+-), Jukić (8+-); Čović 8, M. Oremović, Gavranić 3, Zagorščak, Vukojević 2, Nemaškalo 4, Pavlović 2(1), Vidak 7, A. Oremović, Trifunović 3, Poljak 3(1). TRENER: Goran Mrđen.
KOKA: Karaula (9+0), Franić (10+1); Jalušić 4, Ed. Halili, El. Halili 3, Šenvald 1, Kovačić, D. Kalaus 2, Jazbec, Tomašek 6, Domjan 4, Dežić, Haček 2, Vrček. TRENER: Neven Hrupec.
SEDMERCI: Podravka Vegeta 3(2), Koka -.
ISKLJUČENJA: Podravka Vegeta 2 minute (Trifunović), Koka 2 minute (Haček).