PODRAVKA-VEGETA-2015-2016Danas, u četvrtak, obavljeno je službeno slikanje Podravke Vegeta za dokumente za ovu sezonu, za web stranice i dokumentaciju EHF-a (Liga prvakinja), za Hrvatski rukometni savez i za našu web stranicu. Nakon povratka kadetkinja s Europskog prvenstva ekipa je konačno kompletna.

U prvoj ekipi u 16 su (po brojevima na dresu): 1 Antonia Jukić, 3 Ana Nikšić, 4 Ivana Dežić, 5 Korina Karlovčan, 6 Sara Šenvald, 7 Dora Krsnik, 8 Selena Milošević, 9 Dragica Džono, 10 Ekatarina Nemaškalo, 11 Ivona Mrđen, 12 Ivana Kapitanović, 13 Iva Papac, 14 Ivana Dragišić, 15 Marijeta Vidak, 16 Mirjana Milenković, 19 Lana Franković.

Uz njih za EHF natjecanja prijavljene su i 17 Magdalena Horvat i 18 Leonarda Šenvald.

VIDI: https://www.rk-podravka.hr/prva-ekipa/aktualni-sastav.html

Stručni stožer za ovu sezonu čine trener Goran Mrđen, trener vratarki i službeni predstavnik ekipe Goran Trajkovski, kondicijski trener Alen Marošević i fizioterapeut Bojan Savić.

VIDI: https://www.rk-podravka.hr/prva-ekipa/strucni-stozer.html

HRVATSKO PRVENSTVO OD 12. RUJNA

Prvenstvo 1. HRL počinje 12. rujna i u prvom kolu Podravka Vegeta igra u Koprivnici sa Sesvetama Agroproteinkom. U subotu 12. rujna u 2. kolu Podravka Vegeta gostuje kod Zrinskog u Čakovcu, u 3. kolu 26. rujna dočekuje Zelinu. Prije početka utakmica Lige prvakinja Podravka Vegeta gostuje u 4. kolu kod Dugog Sela 55 i u tjednu ugošćuje Koku. Datumi su provizorni, tj. nisu službeni potvrđeni.

LIGA PRVAKINJA // UVIJEK NEDJELJOM

Ali, zato su objavljeni službeni datumi utakmica prvih četiri kola Lige prvakinja. U 1. kolu grupe B Podravka Vegeta u nedjelju 18. listopada u 17,15 igra u Budimpešti s FTC-om. U 2. kolu 25. listopada u 17,25 gost u Koprivnici je Thüringer. U 3. kolu Koprivničanke u nedjelju 1. studenoga u 19 sati ugošćuju francuski Fleury, a u nedjelju 8. studenoga u 17,30 u 4. kolu gostuju u Francsukoj kod istog suparnika.

Termini utakmica 5. kola (Podravka Vegeta – FTC) i 6. kola (Thüringer – Podravka Vegeta) još nisu uglavljeni.
Prva iduća akcija je turnir u Skoplju od 29. kolovoza do 1. rujna na kojem sudjeluju Vardar (Makedonija), Budućnost (Crna Gora), Sävehof (Švedska), Leipzig (Njemačka), Podravka Vegeta (Hrvatska) i Rostov-Don (Rusija). Podravka Vegeta u grupi je s Vardarom i Leipzigom.