Sport stvara prijateljstva: zajednička slika // Foto Ivo Čičin-MašanskerRukometašice Podravke Vegete, koje u subotu i nedjelju igraju Kohász kup u Dunaújvárosi, održale su dan prije, u petak, zajednički trening u Érdu s domaćinom, starim znancem Érdom. Iz vana gledano – ugodan trening u klimatiziranoj dvorani.

 

Žustro u Érdu // Foto Ivo Čičin-Mašansker”Iz nutra” nije bilo najugodnije – trenerica Érda Edina Szabo i trener Podravke Vegete Goran Mrđen nisu dali predaha u vježbama obrane i napada, trening je bio oštar, ali vrijedan za obje ekipe.

Trening u Érdu // Foto Ivo Čičin-MašanskerOdigrana je i kraća trening utakmica, uz neprestane sugestije trenera i pojedinačne primjedbe i upute i oštre reakcije na loše ili lakomislene poteze. Sport je dril i samo tako se može do rezultata.

Prije tgreninga, do Mrđena lijevo psihologinja Bojana Jeličić // Foto Ivo Čičin-MašanskerÉrd je desetak kilometara sjeverozapadno od Budimpešte, a nakon treninga Podravkin bus krenuo je s rukometašicama 52 kilometra južnije, u Dunaújváros.

U subotu u 9,30 sati počinje turnir. Podravka Vegeta u 15 sati igra s Debrecenom (DVSC), a u 19 sati s domaćinom Dunaferrom (DKKA).

Pazi, ovako! Trener Mrđen daje upute prije treninga // Foto Ivo Čičin-MašanskerRaspored

9,30 R Lokomotiva – Fehérvár KC

11,00 DKKA – DVSC TVP

13,30 Fehérvár KC – Zvezda Zvenigorod

15,00 DVSC TVP – Podravka Vegeta

17,30 Zvezda Zvenigorod – Lokomotiva

19,00 Podravka Vegeta – DKKA

U nedjelju će se igrati za plasman.

Zjedničko raspucavanje // Foto Ivo Čičin-Mašansker