Prije treninga u Larviku // Foto Ivo Čičin-MašanskerPodravka Vegla u Larvik poslije 18 sati, u 19 su rukometašice trenirale, ali put do Larvika bio je sve prije nego jednostavan. Prvo i osnovno: Na put je krenulo 15 igračica, Andrea Čović ima ozljedu koljena i potrebno je jačanje mišića na nozi. Nije igrala ni na utakmici Regionalne lige u Ljubljani.

Iz Koprivnice se krenulo autobusom u 4,30. Ali što vrijedi polazak na vrijeme, kad Croatia airlines kasni iz raznoraznih razloga. Airbus je kasnio u dolasku u Zagreb s prethodnog leta, pa je umjesto u 7,40 zrakoplov kasnio i u Frankfurt stigao nešto prije 10 sati, a u 10,05 (od)letio je zrakoplov SAS-a za Oslo.

U Zagrebu je frka bila i oko toga jer je pola ekipe dobilo karte do Osla, a pola samo do Frankfurta. Nije bilo teorije da se sa sređivanjem karata u Frankfurtu stigne na prvi zrakoplov za Oslo. Mjesta je bilo u drugom u 12,25 sati. U zračnu luku Oslo stiglo se nešto prije 15 sati, a onda se busom vozilo najprije od zračne luke do Osla (40 km), a onda i do Larvika (127 km).
Nevolje u zračnom prijevozu su, evo, i kada nema kvarova.
Prije treninga u Areni Larvik // Foto Ivo Čičin-MašanskerU jednosatnom treningu trener Goran Mrđen u više je navrata govorio: Ajde, idemo, Liga prvakinja je počela. Želi probuditi u igračicama motiv i želju, makar igrale i kontra reprezentacije Norveške, što Larvik i jest.
Utakmica 1. kola D grupe Lige prvakinja Larvik – Podravka Vegeta igra se u Areni Larvik u subotu 5. listopada s početkom u 19,30 sati. Sude suci s Islanda Amar Sigurjónsson i Svavar Petursson. Delegtkinja EHF-a je Monika Hasgen iz Švedske. Arena Larvik ima prijavljeni kapacitet od 4000 gledatelja.
U drugoj utakmici 1. kola D grupe sastaju se u 12,15 sati u nedjelju 6. listopada Bera Bera – Vardar.
HRT nema izravnog prijenosa utakmice iz Norveške, tek snimku u rane jutarnje sate drugoga dana, u nedjelju. Rukomet u 0,45 sati?! U kombiniranim prijenosima Hrvatskog radija predviđena su i javljanja iz Norveške.