Rukometašice Podravka Vegete ove srijede 6. travnja gostuju u Virovitici gdje je na rasporedu utakmica četvrtine finala hrvatskog ženskog Kupa. Utakmica je na rasporedu u 20.00 sati u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici, a sudit će ju sudački par Knežević-Tunuković. Virovitica 1234 je prvoplasirana ekipa 2.HRL sjever no ždrijeb je odlučio da će se Podravka Vegeta i u četvrtfinalu susresti s drugoligašem.

Uoči još jedne kup utakmice koja će osigurati i plasman na ovogodišnju završnicu svoje su izjave dali trener Goran Mrđen i dokapetanica Selena Milošević.

Sigurno je da smo favoriti u toj utakmici, ne treba od toga bježati. Isto tako je Kup jedno neizvjesno natjecanje i puno iznenađenja pa sukladno tome trebamo doći tamo motivirani i ozbiljni da ostvarimo taj plasman na Final Four Kupa. Virovitica je vodeća ekipa druge lige sjever koja će ući u prvu ligu i samim time ekipa koja u svom rangu natjecanja pobjeđuje i ne može biti loša i bez motiva, a to je razlog više da budemo ozbiljni. 

Dobra je vijest i to da je ekipa prema kraju sezone sve kompletnija. Elena Popović je također sve bliže novim izazovima na terenu nakon što se u utakmice vratila i Ana Buljan. Kapetanica Larissa Kalaus i Dizyiana Ilyna se do kraja sezone zbog težine ozljeda, a i dugotrajnijeg procesa oporavka nažalost neće priključiti izazovima na terenu. Atmosfera u ekipi je i dalje jako dobra, a uoči ove kup utakmice o očekivanjima je više rekla, dokapetanica Selena Milošević.

Svakako smo favoriti no moramo ući maksimalno u utakmicu i plasirati se na Final Four Kupa. Trener će nas ovoga puta imati dosta na raspolaganju što dosad nije bio slučaj s obzirom na brojne ozljede pa ćemo za razliku od prije imati i širinu na klupi – rekla je Milošević te dala do znanja da je atmosfera i dalje dobra, ali cilj za osvajanjem Kupa je i dalje pred njima te je sav fokus na osvajanju tog trofeja. 

U subotu je Podravka Vegeta trebala gostovati u Trogiru radi odigravanja redovnog 21. kola 1.HRL za žene, ali je utakmica odgođena zbog predstojeće državne završnice gdje nastupa i velik broj igračica Trogira. One su naime u sastavu seniorske ekipe, ali nastupaju na kadetskoj završnici pa zbog malog broja raspoloživih igračica u redovima domaćina nije bilo moguće odigravanje ovog susreta. Sljedeća utakmica koju će nakon toga Podravka Vegeta odigrati je ona s Dugim Selom, također redovno prvenstveno kolo i to 22., a koja je na rasporedu u srijedu 13. travnja.