Ilustracija // ArhivaU subotu će se u Koprivnici igrati mini-derbi prvenstva i 19. kola 1. HRL te ujedno i test za polufinale Kupa: u goste dolazi riječki Zamet, prošle sezone opasniji suparnik nego što je ove, ali ponekad i sama imena klubova nose sa sobom određeni oprez. Kup spominjemo, jer su Podravka Vegeta i Zamet polufinalni par na Završnici Kupa u Umagu u svibnju.

Utakmica će se igrati u subotu 8. travnja u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića s početkom od 18 sati. Ulaz je slobodan. Određeni su suci iz Trnovca Bartolovečkog Robert Magić i Sandro Špiranec, a i nadzornik HRS-a Marijan Mraz iz istog je mjesta.

Ostali parvoi 19. kola: Split 2010 – Dalmatinka, Osijek – Bjelovar, Sesvete Agroproteinka – Arena, Koka – Zrinski, Lokomotiva – Trešnjevka, Umag – Dugo Selo 55

PODRAVKA LINO // U NEDJELJU S TVIN VIROVITICOM U KOPRIVNICI

U 20. kolu 2. HRL sjever Podravka Lino ugošćuje TVIN Viroviticu.

Utakmica će se igrati u nedjelju 9. travnja 2017. u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića s početkom u 16 sati. Ulaz je besplatan.

Za ovu utakmicu određeni su bjelovarski suci Milan Musulin i Tomislav Paripović, a nadzornik HRS-a bit će Ivan Goreta iz Zagreba.

MLAĐE KADETKINJE IGRAJU ZAOSTALI TURNIR U VUKOVARU

Zaostali turnir igračica rođenih 2002. i mlađih u sklopu 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige za djevojke (1. HMKRL) igrat će se u nedjelju 9. travnja u sportskoj dvorani Borovo naselje Vukovar, s početkom u 12 sati.

Parovi turnira:

Sisak – Podravka 1

Vukovar – Podravka 2

Podravka 1 – Vukovar

Podravka 2 – Sisak