Rukometašice Podravka Vegete će u utorak na domaćem terenu odigrati utakmicu 8. kola 1.HRL za žene protiv Trogira 58.  Utakmicu će suditi sudački par Golub-Mališa. Ogled osmog kola je na rasporedu u 17.00 sati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo.

Utakmicu su najavili Antonio Pranjić i kružna napadačica Sara Šenvald.

Ni u ovoj utakmici nećemo moći računati na neke igračice koje imaju problema s ozljedama. Unatoč tome od igračica koje su spremne očekujemo da od samog početka postave visok ritam i da pruže svoj maksimum svih 6o minuta – rekao je Antonio Pranjić. 

Očekuje nas utakmica protiv Trogira. Utakmica je to u koju moramo ući s maksimalnim pristupom i zalaganjem, a u toj utakmici imamo priliku unaprijeđivati svoju igru. Naša je zadaća kroz dobru obranu i što više postignutih lakih pogodaka ostvariti nova dva boda – zaključila je Šenvald.

Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije dodijelit će plakete 

Uoči odigravanja ove utakmice održat će se protokol dodjele plaketa igračicama koje je pripremio Rukometni savez Koprivničko-križevačke županije. Plakete će primiti Tena Megerle, Ema Balaško, Lara Perić, Nika Galinec te izbornik Nenad Smiljanec za odličan plasman i osvojeno peto mjesto na Europskom prvenstvu u Crnoj Gori u kolovozu ove godine.

Ulaz u dvoranu je slobodan, uz valjanu covid potvrdu te osobni identifikacijski dokument, a u dvorani je maska obavezna.