Današnji prijateljski ogled s Bjelovarom su koprivničke rukometašice otvorile odlično. U šestoj minuti susreta semafor je označio 5:0 za Podravka Vegetu koja je uz dobro raspoloženu Karlovčan i Dumansku na vratima ostavila gošće bez pogotka sve do osme minute susreta. Držale su koprivničke rukometašice prednost od 4-5 pogodaka većinu prvog dijela te na odmor otišle sa šest pogodaka prednosti i s rezultatom 14:8. U prvom poluvremenu je najefikasnija u redovima Podravka Vegete bila Karlovčan koja se čak pet puta upisala u strijelce.

U nastavku susreta drže prednost odabranice Nevena Hrupeca, ali odličan otpor pružaju i Bjelovarčanke koje su malo zbile svoje obrambene redove. U drugom poluvremenu je najraspucanija u redovima Podravka Vegete Dijana Mugoša koja je u današnjem susretu postigla šest pogodaka, ali s desne krilne pozicije s obzirom da Turk i Zadravec još moraju mirovati zbog manjih ozljeda. Poseban pljesak zaslužila je i dokapetanica Selena Milošević koja je upisala svoj prvi pogodak nakon ozljede koljena i na tome joj od srca čestitamo te želimo još puno ovakvih poteza u novoj sezoni.

Uoči početka današnjeg prijateljskog ogleda cure su otpjevale rođendansku pjesmu Nikolini Zadravec, a pomoćni trener Antonio Pranjić joj je predao znak pažnje našeg glavnog sponzora Podravke.

ŠSD Josip Samaržija Bepo. Gledatelji:-

Podravka Vegeta 29(14)

RK Bjelovar 20(8)

Podravka Vegeta: Tucaković, Dumanska, Galinec; Kalaus 3, Karlovčan 6, Popović 1, Milošević 1, Milosavljević 2, Mugoša 6, Franušić 1, Buljan 2, Šenvald 2, Ilyna 2, Milić 2, Stelmakh 1. Trener: Neven Hrupec

RK Bjelovar: Mikšić 2, Pifar I.3, Tolic 1, Pratljačić, Sofić, Gavrić 3, Vojnović 1, Čagalj, Pokopac, Gašparović 2, Ivanda 3, Jandrašić 1, Pifar N. 4, Pavlović, Ravenšćak. Trener: Dario Obran.

Foto: Ivan Brkić