Rukometašice Podravka Vegete su odigrale 3. kolo 1.HRL za žene u Sportskoj dvorani Gimnazije Sesvete protiv domaćina Sesveta. Ostvarile su u ovoj utakmici uvjerljivu pobjedu 19:36, poluvrijeme 9:16.

Rukometašice Podravka Vegete su se prvi puta odvojile u sedmoj minuti na +3 za vodstvo 3:6. Nakon što su Sesvete došle do izjednačenja pogotkom Bešen u 14. minuti dostigle su svoju radnu temperaturu i Podravkašice te krenule uzlazno. Serijom od tri pogotka ponovno dolaze na +3 u sedamnaestoj minuti, rezultat je 6:9. Nakon što su se domaće igračice pokušale priključiti ulaze Podravkine igračice ponovno u seriju 4-0 i odvajaju se na +6 za 7:13. Do kraja prvog dijela ostaju u vodstvu za rezultat poluvremena 9:16 . Najefikasnije su u prvom poluvremenu bile Karlovčan sa šest i Franušić sa četiri pogotka.

U drugom poluvremenu podižu tempo Podravkine igračice i nakon četiri minute s nekoliko brzih pogodaka već su na +10, rezultat je 10:20. Nakon sedam minuta Podravka Vegeta je na +13 dok je domaća ekipa do tog trenutka zabila tek jedan pogodak pa je trener Rokavec pozvao minutu odmora. Do kraj naše cure povećavaju rezultatsku prednost Podravkine igračice i upisuju pobjedu 19:36.

Sportska dvorana Gimnazije Sesvete. Gledatelji: 30 Sutkinje: Vedrana Kolarek i Kristina Majpruz. Delegat: Roberto Lozančić.

Sesvete: Mamić (1), Beličev (11);Lujić 1, Tupek 3, Bešen 4, Grlić, Janković-Miloš 1, Cvitanović 2, Krezo 1, Brkić 3, Gavrilović 1, Gunjević 1, Zovko, Ćoraš, Jurina 1, Curić 1. Trener: Davor Rokavec.

Podravka Vegeta: Tucaković (6),Dumanska (7); Zadravec 8 , Kalaus, Karlovčan 7, Popović 3, Milošević, Milosavljević 1, Mugoša 3, Franušić 4, Buljan, Šenvald 2, Ilyna, Milić 3, Stelmakh 2, Bazaliu 3. Trener: Neven Hrupec.

Foto: Ivan Brkić