Rukometašice Podravka Vegete će u četvrtak s početkom u 18.00 sati u koprivničkoj ŠSD Josip Samaržija-Bepo ugostiti RK Split 2010. Na rasporedu je 20. kolo 1.HRL za žene, a Split je u ovom trenutku na 4. mjestu i ima 23 boda, odmah iza trećeplasiranog Bjelovara s kojim se Podravka Vegeta susrela u prethodnom kolu. Podravka Vegeta je i dalje na drugom mjestu s 36 bodova kao i Lokomotiva. Utakmicu će suditi sudački par Bedeković/Peić, a najavili su ju trener Goran Mrđen i igračica Gabriela Gudelj.

Gudelj u akciji//foto: Ivan Brkić

Sutra nas čeka susret protiv četveroplasirane ekipe Splita. Sigurno da se nisu slučajno na toj čevrtoj poziciji i da je to plod njihovog zajedništva i rada koji grade već dugi niz sezona. Vrlo dobro su pokrivene na svim pozicijama i mislim da trebamo maksimalno ozbiljno ući u tu utakmicu da se njihov splitski poznati ”dišpet” ne bi rasplamsao i da ne bismo imale problema. Mi se pripremamo kao i za svaku utakmicu, sve ovisi o nama. Moramo ući čvrsto, maksimalno ozbiljno i koncentrirano kako u napadu tako i u obrani. Idemo sutra po ta dva boda – rekla je Gabriela Gudelj uoči još jednog prvenstvenog ogleda. 

Trener Goran Mrđen na konferenciji za medij//foto:arhiva/Ivan Brkić

I na tablici i igračkom kvalitetom i širinom uz Bjelovar su sigurno ekipa za vrh naše lige. Dobro su popunjeni na svakoj poziciji s dvije kvalitetne igračice i sigurno da zaslužuju veliko poštovanje te i u ovu utakmicu moramo ući ozbiljno – zaključio je strateg RK Podravka Vegete, Goran Mrđen. 

Vrijedi reći kako sukladno izmijenjenim epidemiološkim mjerama covid potvrde više nisu obavezne niti se kontroliraju na ulazu. Ulaz u dvoranu je dozvoljen za ukupno petsto gledatelja pa dođite bodriti naše cure u još jednom prvenstvenom ogledu. Potrebno je samo da se pridržavate mjera te prilikom boravka u dvorani koristite zaštitnu masku.