Nije tajna da su već posljednjih nekoliko kola podravkašice sigurne u osvajanje trofeja hrvatskih prvakinja. Uz Europu koja je nadmašila sva očekivanja to je još jedan od ciljeva u ovoj sezoni. Ekipa i stožer se s ovim današnjim kolom u Splitu opraštaju od prvenstvenih obaveza. Zna se i da nije sve gotovo jer sljedeći tjedan na rasporedu je Final four hrvatskog rukometnog Kupa za žene na kojem je želja obraniti naslov iz prethodne sezone. Uoči posljednjeg 26. kola izjave su dali trener Ivica Obrvan i vratarka Antonia Tucaković.

Posljednja prvenstvena utakmica u ovoj sezoni iako znamo da smo prvaci već zadnjih nekoliko kola. Danas ćemo proslaviti i nadam se odigrati jednu lijepu utakmicu prvenstveno zbog sebe i nadam se zabilježiti još jednu pobjedu s kojom bismo zaokružili jednu cjelinu i ostali neporaženi kroz cijelo prvenstvo. Danas ćemo podići pehar, proslaviti i okrenuti se završnici Kupa – rekao je trener Ivica Obrvan. 

Trener Ivica Obrvan i njegov stručni stožer//foto: Ivan Brkić/ RK Podravka

Danas nas čeka zadnja prvenstvena utakmica sa Splitom u ovoj sezoni. Kako smo se pripremali za svaku utakmicu do sada tako je i želja i motiv za ovu utakmicu još veća jer želimo odigrati dobru igru na visokoj razini te zaključiti prvenstvo sa svim pobjedama – rekla je Antonia Tucaković. 

Antonia Tucaković//foto: Ivan Brkić

Današnja će se utakmica prenositi na Sportskoj televiziji s početkom u 16.55 sati.