Sezona se polako bliži kraju, a podravkašicama je uz dva prvenstvena kola preostalo odigrati utakmicu četvrftinala hrvatskog Kupa za žene u Bjelovaru. Utakmica je na rasporedu danas s početkom u 18.00 sati u Dvorani europskih prvaka u Bjelovaru. Samo jedna od ove dvije ekipe može osigurati svoje mjesto na Festivalu rukometa u Poreču gdje će se od 15.-17. svibnja igrati Final four hrvatskog Kupa za žene.  Uoči utakmice razgovarali smo s trenerom Ivicom Obrvanom i kružnom napačicom Sarom Šenvald. 

Sara Šenvald/foto: arhiva

Očekuje nas utakmica protiv Bjelovara. Za nas jako bitna utakmica jer pobjeda osigurava plasman na Završnicu Kupa i bit će to korak prema ostvarenju naših ciljeva ove sezone. Uovu utakmicu moramo ući maksimalno ozbiljno pristupom i nadamo se pobjedi – rekla je Sara Šenvald. 

Foto: Ivica Obrvan/arhiva

Danas na programu imamo četvrtfinalnu utakmicu hrvatskog rukometnog Kupa. Ne treba naglašavati da su ove utakmice sklone iznenađenjima, a pobjednik odlazi na završni turnir u Poreč. To nam je veliki cilj da se u našim nastojanjima domognemo i drugog trofeja u ovoj sezoni. Imamo određenih problema u sastavu s ozljedama koje su se pojavile u zadnjih nekoliko dana. Posebno smo apostrofirali na važnost utakmice i moguća iznenađenja koja su moguća u Kupu. Igramo protiv kvalitetnog domaćina, a mi smo dali veliki naglasak na ozbiljnost te utakmice i vjerujem da ćemo biti na maksimalnoj razini te da ćemo što se tiče pristupa izboriti pobjedu i plasman na završni turnir – rekao je trener Ivica Obrvan.