Već tradicionalno početak mjeseca svibnja znači i početak vrhunca rukometne sezone kad oči svih zaljubljenika i prijatelja hrvatskog rukometa gledaju prema Poreču. Nakon Završnice 1. HRL U 16 (Ž) koja je odigrana ranije u travnju, vrijeme je da porečkim dvoranama kroz cijeli svibanj ponovno odjekuju rukometna zbivanja. Prva na redu je Završnica 1. HRL U14 za djevojke koja će se igrati od 5. do 8. svibnja 2022. godine.

Dvije porečke dvorane, Finida i Veli Jože, ugostit će najbolje hrvatske rukometne ekipe u ženskoj konkurenciji, odnosno djevojčice rođene 2007. godine i mlađe. Nakon duge sezone, a ovim putem čestitamo svim klubovima koji su pokazali iznimnu želju i trud da se utakmice odigraju prema planiranom rasporedu i s minimalnim odstupanjima, poznato je 16 ekipa koje su izborile nastup na Završnici. Ekipe su podijeljenje u četiri skupine, a raspored po grupama je u nastavku:

Sa željom da svi ljubitelji rukometa, mame i tate, bake i djedovi igračica diljem Lijepe naše mogu pratiti utakmice iz Poreča, i na ovoj Završnici bit će organiziran livestream na našem YouTube kanalu. Redovito ćemo vas informirati i putem društvenih mreža:
Facebook – http://www.facebook.com/hrs.chf
Instagram – 
http://www.instagram.com/hrs_insta
Twitter – 
http://www.twitter.com/HRStwitt
Fotografije sa Završnice
 – Photodeck HRS-a

Posebno smo ponosni da su i naše mlade podravkašice izborile svoje mjesto među najboljima i vjerujemo da će imati što pokazati. Želimo im puno sreće kao i trenericama Snježani Petiki i Dragici Džono

Izvor: HRS