Nakon poduže pauze od domaćeg prvenstva rukometašice Podravke Vegete vraćaju se svojim obavezama u domaćim natjecanjima. U srijedu 24.1. u 19.30 sati je na rasporedu 12.kolo 1.HRL za žene sa Zametom u Rijeci. Prijenos će biti na You tube kanalu HRS-a. Uoči utakmice razgovarali smo s trenerom Ivicom Obrvanom i igračicom Nikolinom Zadravec. 

Trener Ivica Obrvan//foto:Ivan Brkić

Nakon tri kola obaveza u Europskoj ligi vraćamo se obavezama u prvenstvu Hrvatske. Gostujemo u Rijeci kod Zameta. Želim ozbiljan pristup u nastavku naše serije uspješnosti u domaćem prvenstvu. U subotu također igramo sljedeće kolo na domaćem terenu protiv Splita. Suočeni smo i s ozljedom Tine Barišić i preokupacija nam je kako nadomjestiti njezin izostanak. Ove će nam utakmice u ovom kratkom predahu dobro doći do sljedeće utakmice Europske lige da se uigramo na poziciji lijevog vanjskog i da posložimo strategiju kako dalje pred nastavak preostala tri kola u Europskoj ligi gdje imamo dobru šansu da izborimo četvrtfinale i nadam se da ćemo ostati na tom tragu – rekao je trener Ivica Obrvan.

Nikolina Zadravec// foto:R.Mihalec

Nakon Svjetskog prvenstva i europskih utakmica vraćamo se domaćem prvenstvu. U srijedu nas očekuje utakmica protiv ekipe Zameta. Moramo pristupiti maksimalno fokusirano. Mislim da sve proizlazi iz obrane pa moramo igrati jednu čvrstu, kompaktnu i agresivnu obranu i iz te obrane vući u leđa, zabijati što više lakih golova. Mislim da smo sve svjesne i znamo što nam je cilj, a to su Kup i Prvenstvo. U ovim utakmicama moramo ići iz utakmice u utakmicu i svaka odraditi svoje da bismo se svakim novim bodovima približili našem cilju – rekla je Zadravec.