Rukometašice Podravke U17 osvojile su broncu na Završnici Prvenstva Hrvatske u Poreču. Nakon sedam odigranih utakmica u četiri dana, ukupno šest pobjeda i uz samo jedan poraz zaslužile su naše djevojke donijeti još jednu medalju u Koprivnicu. Uz medalju ponijet će i divna sjećanja iz sezone 2023./2024 kao i s još jednog nastupa među najboljim ekipama u Hrvatskoj. Pobijedile su podravkašice danas u utakmici za treće mjesto ekipu Dugopolja rezultatom 18:15 uz rezultat poluvremena 12:5 i tako će se s vrijednim odličjima oko vrata vratiti u Koprivnicu.

Tara Đelekovčan//najbolja obrambena igračica završnice// foto: Dražen Pevač

U Koprivnicu stiže i jedna pojedinačna nagrada i to za našu Taru Đelekovčan koja je najbolja obrambena igračica ovogodišnje završnice na čemu joj posebno čestitamo.

Podravka U17, trener Antonio Pranjić i trenerica Barbara Stančin te roditelji i navijači ispred porečke Žatike

Čestitke našim curama, treneru Antoniju Pranjiću i našoj trenerici vratarki Barbari Stančin. Vjerujemo da su iscrpljene, ali da će se s pjesmom vratiti u Koprivnicu. Hvala roditeljima koji su navijali i bodrili našu ekipu što ih je zasigurno nosilo kroz ovaj tempo završnice koji nikad nije lak. Kompletan izvještaj s prvenstva za vas donosimo sutra kada se naša ekipa vrati s puta.