Podravka U15 je pod vodstvom trenera Pranjića osvojila međunarodni rukometni turnir “Croatia Trophy” koji se održavao u Rovinju od 27. do 30. ožujka. 🥇Danas su naše cure u finalu ostvarile uvjerljivu pobjedu protiv Trešnjevke rezultatom 9:29. Za MVP turnira proglašena je naša Tena Jurlina. 🏆

MVP turnira Tena Jurlina

Inače, na turniru koji je okupio preko 2000 sportaša iz cijele Europe, naše cure su u konkurenciji 12 ekipa u uzrastu u15 ostvarile svih 7 pobjeda. U skupini su ostvarene pobjede protiv  ekipa Viborg 2🇩🇰, Nazarje🇸🇮, Sevnica🇸🇮, Fuchse🇦🇹 i Arena Pula🇭🇷. Jutros su u polufinalu naše cure pobijedile Krku Novo Mesto🇸🇮 da bi u finalu bile bolje i od Trešnjevke🇭🇷.

Čestitam cijeloj ekipi na osvojenom prvom mjestu na ovom velikom turniru u Rovinju i Teni na individualnoj nagradi. Cure su odradile fenomenalan posao u obrani ova četiri dana gdje protivničkim ekipama nisu uopće ostavljale prostora “disati”. Ako je i negdje obrana “puknula” tu su bile naše vratarke koje su bile odlično raspoložene. To nam je donijelo puno brzih pogodaka iz polukontre i kontre što se vidi i po rezultatima. Sve cure su igrale i opravdale svoju minutažu. Pristup svakoj utakmici je bio na visokoj razini i cure su zasluženo uzele zlato. Želim se ovim putem zahvaliti domaćinima na organizaciji i našim roditeljima koji su nam bili velika podrška – rekao je trener Antonio Pranjić.

Igrale su: L.Marijanović, Galinec, Galić, Tetec; Milivojević, Jakupanec, Markota, Gregurić, Hajdinjak, Banfić, Horvat, Šajković, Jurlina, Liščak, Lengelić, Napan, Ferčec, Radiček. Trener: Antonio Pranjić

Rezultati svih utakmica:
Podravka-Viborg 2 22:6 (13:3)
Podravka-Nazarje 30:6 (9:6)
Sevnica-Podravka 14:28 (8:13)
Podravka-Fuchse 26:6 (13:1)
Arena Pula-Podravka 5:24 (2:11)

Polufinale:
Podravka-Krka Novo Mesto 14:10 (7:2)

Finale:
Trešnjevka-Podravka 9:29 (5:14)

I što reći našim djevojkama i treneru nego veliko bravo, iskrene čestitke i hvala što ste nam ovakvim rezultatom uljepšali blagdane. Želimo vam sretan put prema kući i veselite se i uživajte u ovim divnim sportskim trenucima.
🎊🌺💐🎁