Rukometašice Podravke Vegete odigrale su još jednu pripremnu utakmicu na gostovanju u Ljubljani te upisale poraz 27:24.
Bila je to još jedna odlična uvertira za obje ekipe s obzirom da za našu ekipu 9. rujna počinje prvenstvo, a za Krim Mercator već sljedećeg vikenda prvi ogled Lige prvakinja protiv Lubina.
Krim je bolje otvorio utakmicu na domaćem terenu i u 7. minuti bilo je 6:2 no nakon time outa, skupile su glave naše djevojke te krenule po izjednačenje koje su ostvarile sredinom prvog poluvremena. Potom dolaze i do vodstva, 8:7, 9:7, 10:7, ali na odmor odlaze s jednim pogotkom zaostatk, rezultat je bio 12:11 za Krim.
U nastavku je malo bolje krenuo Krim, ali nastavile su naše djevojke dobru borbu nakon nešto slabije igre u prvom dijelu drugog poluvremena. Odlično su svoj posao odradile i vratarke Bešen i Tucaković, a koliko je ova utakmica značila za obje ekipe govori izjednačen rezultat samo pet minuta prije kraja susreta. Nakon utakmice odigrano je i neformalnih 15 minuta između ekipa gdje su treneri testirali još neke kombinacije u napadu i obrani, a u tom je susretu Podravka pobijedila 8:6. Za podravkašice se nastavljaju pripreme za početak prvenstva dok je Krimu ovo ujedno i posljednja utakmica uoči početka Lige prvakinja.
Podravka Vegeta: Bešen (5+2),Tucaković 4, Galinec; Šimara 5, Barišić 2, K. Pandža 2, A. Pandža 7, L. Kalaus 2, Vuljak 1, Kalaus Žulj, Mrđen, Zadravec 5, Šenvald, Popović, Đelekovčan, Domović.
Sedmerci:2/4
Isključenja:8min(K.Pandža, A. Pandža, Barišić, Kalaus Žulj)
Foto: Romana Mihalec