Rukometašice Podravka Vegete će u srijedu put Varaždina gdje ih čeka ogled 13. kola 1.HRL za žene s Kokom. Utakmica je na rasporedu u 18.30 sati u Areni Varaždin. Sudit će ju sudački par Cingesar/Pavlović, a delegat će biti D.Barić.
Trener Goran Mrđen//foto: Ivan Brkić

Uoči utakmice svoje su izjave dali trener Goran Mrđen te igračica Dijana Mugoša. Na utakmici u Danskoj ozlijedila se Karlovčan no pretrage će pokazati kolika će njezina pauza biti, a već od ranije zbog ozljeda trener ne može računati na Buljan, Milošević, Kalaus, Ilynu, Zadravec i Popović.

Nastavljamo hrvatsku ligu, imamo pakleni raspored. Čeka nas osam utakmica u mjesec dana. Prva po redu je Koka u Varaždinu, ekipa koju treba respektirati i biti tamo na maksimalnom nivou. Uz sve naše povrede, moramo biti maksimalni ako hoćemo i dalje nastaviti pobjeđivati i uzimati bodove – rekao je trener Goran Mrđen. 

Dijana Mugoša//foto: Ivan Brkić
U srijedu nas očekuje još jedna utakmica. Sve je više i više utakmica, a nas sve manje i manje, ali nažalost tako je kako je. Skupit ćemo se dati sve od sebe da odigramo jednu pravu utakmicu, da odigramo kvalitetan rukomet i upišemo nova dva boda. Varaždinke su dobra ekipa, zahtjevne, ne treba im popustiti ni u jednom trenutku. Nadam se da ćemo ispoštovati sve dogovore s trenerom i da ćemo na kraju slaviti – rekla je Dijana Mugoša uoči ovog prvenstvenog susreta. 
U petak ekipa već kreće put Bukurešta gdje je u nedjelju, 6. veljače na rasporedu utakmica 12. kola DELO Lige prvakinja. Utakmica će se igrati u dvorani Sala Polivalenta, a prijenos će biti na 2. programu Arena Sport televizije.