Rukometašice Podravke Vegete će u petak na gostovanje u Sesvete gdje ih očekuje utakmica 9.kola 1.HRL za žene protiv Sesveta. Utakmica će se igrati u SD Gimnazije Sesvete s početkom u 19.00 sati. Ekipa je to koja se trenutno nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice no kao i u svakom dvoboju i u ovom podravkašice će uz maksimalan pristup i visoku koncentraciju nastojati ispuniti sve dogovorene zadatke te doći do novih bodova. Utakmicu su najavili kapetanica Larissa Kalaus i trener Ivica Obrvan. 

Trener Ivica Obrvan //foto: arhiva

Igramo prvenstvenu utakmicu kojom ulazimo u ritam od sljedećih deset dana kada igramo četiri utakmice i to dvije domaćeg prvenstva i dvije kvalifikacijske utakmice. Želimo u ovoj utakmici igrati najbolje što možemo, da se što bolje pripremimo za vikend 18. i 19. studenog kada igramo dvije vrlo važne utakmice protiv švicarske ekipe jer nam je velika želja da uđemo u grupnu fazu Europske lige.Naporan je ritam, već u utorak igramo s rukometašicama Osijeka, a u Sesvete idemo s najboljim mogućim sastavom uz respektiranje protivnika te želimo ući motivirano, pružiti što bolju igru i zabilježiti pobjedu – rekao je trener Ivica Obrvan uoči utakmice 9. kola 1. HRL za žene u Sesvetama. 

Larissa Kalaus//foto: arhiva

Sutra nas očekuje gostujuća utakmica protiv ekipe Sesveta. To je mlada ekipa, koju svakako ne treba podcjenjivati. Naš je cilj kao i uvijek, odigrati kvalitetnu i jaku obranu, te postići što više lakih pogodaka, kao i uigrati zadatke koje smo dogovarali ovaj tjedan, sve u svrhu pripreme za kvalifikacijske utakmice europske lige koje nas očekuju idućeg vikenda – rekla je Larissa Kalaus uoči dvoboja u petak. 

Utakmica je na rasporedu u petak, 10. studenog s početkom u 19.00 sati u SD Gimnazije Sesvete uz stream na You tube kanalu HRS-a-