U subotu 4. svibnja s početkom u 17.00 sati rukometašice Podravka Vegete igraju pretposljednju utakmicu prvenstva na domaćem terenu s ekipom ŽRK Zamet iz Rijeke. Ovo je ujedno i posljednja domaća utakmica naših rukometašica u ovoj sezoni. Utakmica 25. kola 1.HRL za žene će se igrati u ŠSD Josip Samaržija-Bepo, a ulaz u dvoranu je slobodan. Utakmicu su najavili trener Ivica Obrvan i kružna napadačica Elena Popović. 

Mi smo si već čestitali na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske i unutar kluba i igračicama, a šteta što ova utakmica protiv Zameta nije posljednja pa da dobijemo priznanja na domaćem terenu za jednu uspješnu sezonu i što smo zasluženo nakon dvije godine posta vratili prvenstvo Hrvatske u svoje vitrine. Očekujemo jednu utakmicu u kojoj će priliku dobiti sve igračice. Imamo određenih problema s ozljedama pa ćemo neke igračice poštedjeti zbog same završnice Kupa koja je uskoro na programu. Mlađe igračice i igračice koje su u ovom prvenstvu imale manju minutažu dobit će više prilike i očekujemo još jednu dobru predstavu i pobjedu naše ekipe – rekao je trener Ivica Obrvan. 

Pred nama je zadnja domaća utakmica Hrvatske lige protiv Zameta. Želimo odigrati dobru utakmicu s kvalitetnom obranom i ostvariti pobjedu i biti zadovoljni odigranim. Ovim putem bih pozvala sve vjerne pratitelje i navijače da nam budu podrška i da dođu ispratiti posljednju utakmicu – rekla je Elena Popović.

Kao što smo već i najavili posljednja prvenstvena utakmica igra se sljedeće srijede 8.svibnja u Splitu kada će podravkašice podići svoj 27. trofej hrvatskih prvakinja. U tjednu u kojem će se odigrati taj susret nastavljaju s pripremama za Kup koji se od 15.-17. svibnja igra u Poreču.