Pitomača je bila domaćin 5.kola 1.HRL U13 gdje su naše djevojke upisale dvije pobjede.
Lora Premec je proglašena najkorisnijom igračicom u prvoj utakmici, a Iva Kljaić u drugoj utakmici.  Trenerica Snježana Petika bila je zadovoljna igrom svojih djevojaka koje su iz utakmice u utakmicu sve bolje.
Kompaktnom i čvrstom igrom u obrani uz sigurne vratarke na golu i lepršavu, raznovrsnu i brzu igru u napadu osvojena su nova četiri boda u borbi za odlazak na Državno prvenstvo. Mogu samo biti ponosna na prikazanu igru mojih igračica čestitati im i konstatirati da kada tako igramo nikoga se ne trebamo bojati. Dodatnu kvalitetu donijela nam je naša nova članica Lara Begović koja nam dolazi iz Preloga. Želimo joj dobrodošlicu u našu „obitelj“, odlično se uklopila, a isto tako su je i djevojke odlični prihvatile – rekla je trenerica Snježana Petika. 
1234 Virovitica – Podravka 12 : 26
Kljaić 2 , Begović 7, Kovačić 2 , Ivanček 4, Džinić 5, Komar, Ristemi, Horvat, Glavnik, Kovačević 3, Gašparić 1, Topalović, Vadla 1, Sočev, Habek , Premec 1.
Podravka – Pitomača 43 : 4
Kljaić 5 , Begović 4, Kovačić 2, Ivanček 5, Džinić 3 , Komar 4, Ristemi 5, Kelek, Glavnik, Kovačević 4 , Gašparić 3, Topalović 5 , Vadla 2, Sočev, Premec 1, Feljak.
Bravo za naše djevojke i trenericu.