Rukometašice Podravke upisale su pobjedu i poraz u utakmicama 9. kola 1.HRL U13. Domaćin je u ovom kolu bila Podravka, a gosti Moslavina i Koka. Podravkašice su uvjerljivo slavile protiv Moslavine, a najkorisnija je igračica bila vratarka Anđela Sočev dok je utakmici s Kokom najkornisnijom iz redova Podravke proglašena Martina Kovačević. 

Zadovoljna sam utakmicom s Moslavinom jer smo osvojili bodove i sve cure su dobile priliku. S Kokom smo loše počeli, a vjerojatno smo bili impresionirani, a kasnije i preplašeni zbog njihove čvrste igre u obrani.U napadu su išle na glavu pa su u 10. minuti vodile 8:1. Kad smo se sabrali i krenuli igrati bila je to dinamična i napeta utakmica. Možda ne toliko rezultatski koliko zato što smo pokušavali smanjiti zaostatak. Bila je to na kraju kvalitetna utakmica – rekla je trenerica Snježana Petika.

Podravka vs Moslavina 27:15

Koka vs Podravka 25:17

RK Podravka(golovi zbrojeni):Sočev; Kljaić, Janeković, Begović 5, Kovačić 4, Ivanček 4, Džinić 9, Komar 5, Ristemi 2, Bošnjak 2, Kovačević 8, Topalović 3, Vadla, Štefičar, Galović, Premec 2, Bošnjak, Feljak