Tajnica Zlatica Rušak i direktorica Božica Palčić na izvlačenju u BečuPodravki Vegeti na izvlačenju grupa Lige rukometnih prvakinja 2011/12. za suparnike su izvučeni eruopski prvak Larvik, susjedski Krim, a toj grupi priključit će se pobjednik kvalifikacija 2 (17. i 18. rujna) iz skupine u kojoj su rumunjski Cluj Napoca, ruski Rostov Don i danski Viborg te kvalifikant iz najslabije skupine kvalifikacija 1 2, 3. i 4. rujna. Oni čine krupu B.

Ostale grupe: A – Midtjyland, Budućnost, Thüiringen i kvalifikant iz grupe gdje su najjači Byasen i Elda Presigio, C – Györ, Hypo, Metz i kvalifikant iz grupe u kojoj su najjači Randers i Tertnes, D – Oltchim, Itxako, Dinamo Volgograd i kvalifikant iz grupe u kojoj su najjači Debrecen i Buxtehude.

Predsjednik RK Podravke Krunoslav Bešvir poslao je u Beč Podravkinu izaslanstvu ovu poruku:

– Na muci se poznaju junaci. Grupa je jaka, ali neka nam to bude motiv više u svim pripremama koje slijede.

S izvlačenja u BečuDirektorica Božica Palčić bila je nazočna na izvlačenju u Beču i grupe je prokomentirala ovako:

– Mislim da je grupa D najjača, a onda nakon nje naša. U toku izvlačenja želja mi je bila A ili C grupa, ali slaba grupa se ne može dobiti. Kad pogledate, povijest se ponavlja: opet Larvik, opet Krim…

Bude li sustav kola isti kao i u prošloj sezoni, u 1. kolu ½. listopada Podravka Vegeta ugošćuje Krim, 2. kolo Larvik – Podravka Vegeta, 3. kolo Kvalifikant – Podravka Vegeta, 4. kolo Podravka Vegeta – Larvik, 5. kolo Krim Podravka Vegeta, 6. kolo Podravka Vegeta – Kvalifikant.