Podjela ulaznica u PodravkiPodravkin PR pozvao je radnike na utakmicu Podravka Vegeta Cluj, pa objavljujemo materijale dobivene za tu prigodu.

Podjela ulaznica u Podravki”Nakon izuzetno važne pobjede koju je Podravka Vegeta upisala na gostovanju u Cluj Napoci, rukometašice pozivaju da ih bodrite u uzvratnom susretu u nedjelju u 17 sati. Stoga će ove srijede u restoranima Tvornice juha i Vegete, Dječje hrane i Belupa podijeliti oko 400 ulaznica kako bi im pomogli da bodove iz Cluj Napoce potvrde u nedjelju i u Koprivnici. Određeni broj ulaznica nalazit će se u srijedu i na recepciji Upravne zgrade pa ih zainteresirani Podravkaši mogu preuzeti do kraja radnog dana.”

Podjela ulaznica u PodravkiPobjedom nad Clujem u Koprivnici Podravka može osigurati Kup kupova, a ovisno o drugim rezultatima, može razmišljati i o četvrtfinalnoj grupi. To bi značilo još šest utakmica s najboljim ekipama u Europi, gdje bi ovom pobjedom Podravka Vegeta dokazala svoju važnost.

Najmlađe će i ovoga puta razveseliti maskote Lino i Kviki, a najsretniji od navijača moći će osvojiti i Podravkine poklon pakete.”

PR Podravke

(Obavijest urednika www.rk-podravka.hr: Sve su karte planule, na neka mjesta u radu moralo se slati nove kontingente, zanimanje za utakmicu je ogromno).