Veselje u Garešnici // Foto Goran Rihtarić, www.rk-podravka.hrU Garešnici je u nedjelju odigrano posljednje kolo Super mini rukometa za djevojčice rođene 2002. godine i mlađe. Nakon lijepih i borbenih utakmica tijekom čitave sezone, u Garešnici je sve to rezultiralo sveukupno 2. mjestom u prvenstvu za ekipu Podravka 1 i  8. mjestom za ekipu Podravka 2 (koje su isto dio ekipe Podravka 1 i dobile su svoja odličja).

Garešnica če ostati u sjećanju // Foto Goran Rihtarić, www.rk-podravka.hr– Zbog velikog broja djevojčica prijavili smo dvije ekipe kako bi što više djevojčica sudjelovalo u igri, a kroz igru se usavršavalo u rukometnoj vještini. Stoga moramo biti izuzetno zadovoljni uključivanjem velikog broja djevojčica u njihovu ligu, što je i osnovni cilj u radu s mladima u RK Podravka, ali isto tako zadovoljni i plasmanom na kraju sezone – rekao je trener Goran Rihtarić.

Evo nas snimljene i iz drugog kuta // Foto Goran Rihtarić, www.rk-podravka.hrNakon završetka posljednje utakmice uslijedilo je proglašenje najboljih. Prilikom primanja osvojenih odličja i pehara za 2. mjesto zavladalo je veliko oduševljenje kod djevojčica, koje je upotpunjeno odabirom naše Patricie Firšt u petorku Lige. Veselje je trajalo cijelim putem do Koprivnice, a pehar je stalno izmjenjivao vlasnika.

Djevojčice RK Podravke su u 4. kolu Lige postigle slijedeće rezultate:

Podravka 1:

U prvoj sedmorki prvenstva: Patricia Firšt // Foto Goran Rihtarić, www.rk-podravka.hrŽRK KNEŽOPOLJKA (BiH) – PODRAVKA 1, 11:11

PODRAVKA 1- RŠD BJELOVAR 9:3

ŽRK DUGO SELO – PODRAVKA 1, 7:9

PODRAVKA 1 – ŽRK TVIN TRGOCENTAR 8:2

Podravka 2

Slika s trenerom, www. rk-podravka.hrŠR GAREŠNICA – PODRAVKA 2, 8:0

PODRAVKA 2 – ŽRK KNEŽOPOLJKA (BiH) 4:7

RŠD BJELOVAR – PODRAVKA 2, 10:7

PODRAVKA 2 – ŽRK  DUGO SELO 2:7

Sastavi Podravkinih djevojčica

Veseli odlazak doma // Foto Goran Rihtarić, www.rk-podravka.hrPODRAVKA 1: Petra Behin (golmanica), Magdalena Lončarić (golmanica); Patricia Firšt, Vita Domijan, Lora Ružić, Hannah Vuljak, Anja Matovina, Sara Baltić, Lucija Jakupek, Patricija Cirkvenec, Dajana Ranilović, Sraček Sara, Ivona Begić, Dora Orošić.

Veselje se nastavilo i u autobusu // Foto Goran Rihtarić, www.rk-podravka.hrPODRAVKA 2: Marsela Nemec (golmanica), Rita Rea Pavić (golmanica), Leonarda Sermek, Ena Šokec, Lana Zagorščak, Mia Zagrajski, Marta Banek, Lana Antolić, Ivana Perika, Mia Tehterle, Antonia Pleić, Lea Hrupec, Maja Hudinčec, Doroteja Loparić, Lara Dinjar, Marijeta Bugarin, Lana Ramljak.

TRENER: Goran Rihtarić.

Slike je snimio Goran Rihtarić, a objavljujemo sve pristigle: djevojčice su toliko drage da je šteta selektirati slike na kojima se vidi njihova radost.

Čestitke curicama i treneru na uspješnoj sezoni.