Slika prvakinja iz LabinaPodravkine djevojčice, rođene 1998. godine i ranije, prvakinje su Hrvatske. Na završnici prvenstva Hrvatske u Labinu u finalnoj grupi svladale su u nedjelju prije podne Liburniju – Matulji 16:14, a u subotu navečer pobijedile su Vinodol 18:13. Ekipa je dobila pehar, a sve pojedinke zlatne medalje.

Snježana Petika, najbolja trenericaU utakmicama Grupe A Podravka je postigla ove rezultate: Podravka – Pitomača 16:13, Podravka – Vranjic 11:10, Podravka Sesvete 13:10 i Podravka – Murvica 11:12. Ova izgubljena utakmica nije utjecala na plasman, ali ozljeda golmanice Ive Šafar pridonijela je porazu, a prognoze su bile  kako neće biti sposobna braniti ni u preostale dvije utakmice finala, pa su se  u vodstvu su pomirili s time da je barem jedna medalja osigurana.

Ivona Mrđen, najbolja igračica prvenstvaNo, u subotu, u razigravanju pobjednika skupina, Podravka je igrala s pobjednikom B grupe Vinodolom – i pobijedila. Naime, prema riječima Đurđice Zečević, uspjelo se ”pokrpati” koljena golmanice Ive Šafar, a ona se revanširala: od 11 dosuđenih sedmeraca, Vinodol je zabio samo – tri!

Iva Šafar, najbolja golmanicaU nedjelju se igralo u 10 sati s pobjednikom C grupe Liburnija Matulji. Iz vodstva ekipe ”tehniko” Đurđica Zečević izvjestila je da je opet, u 2. poluvremenu,”probranila” Iva Šafar, a ekipi se priključila i mala višebojka Iva Papac, koja je pridonijela ovom uspjehu, zajedno sa svim ostalim djevojčicama, na koje je Rukometni klub Podravka više nego ponosan! Vinodol je pobijedio Liburniju Matulji 17:15.

Ekipu Podravkinih djevojčica vodila je trenerica Snježana Petika uz pomoć Đurđice Zečević, a djevojčice su nastupile u u sastavu: Lena Ljubić, Korina Karlovčan, Paula Domijan, Lara Šaško, Karla Franjkić, Ana Benotić, Leonarda Šenvald, Lucija Mlinarić, Ivona Mrđen, Tea Hmelina, Iva Šafar, Magdalena Horvat, Ena Kukić, Nina Alvir, Stela Telic i naknadno pridošla Iva Papac.

Lara Pavlović, najbolje desno kriloNAJBOLJA IGRAČICA IVONA MRĐEN, GOLMANICA IVA ŠAFAR, DESNO KRILO LARA PAVLOVIĆ I TRENERICA SNJEŽANA PETIKA

Na kraju natjecanja, koje je trajalo do 16,30 sati, osim dodjele pehara i medalja, proglašene su i najbolje pojedinke.

Podravki su pripale četiri nagrade. Najbolja igračica turnira je Ivona Mrđen, najbolja golmanica je Iva Šafar, a najbolje desno krilo Lara Pavlović. Nastavio se paradoks da najbolja igračica nije u najboljoj sedmorki. To tako ide iz natjecanja u natjecanje. Nepedagoški.

Titula najbolje trenerice pripala je Snježani Petiki.

Poredak: 1. Podravka, 2. Vinodol, 3. Liburnija Matulji, 4. Sinj, 5. Murvica, 6. Makarska, 7. Sesvete, 8. Karlovac, 9. Rudar, 10. Arena, 11. Vranjic, 12. Omišalj, 13. Zrinski, 14. TVIN, 15. Pitomača.