Od sveg srca vam čestitam na svih sedam pobjeda i osvojenim medaljama. Vi ste najbolji pokazatelj zašto je Koprivnica grad sporta i grad rukometa. Uvjeren sam da će zahvaljujući vama Koprivnica još dugo biti grad ženskog rukometa – rekao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ispred Kluba okupljenima se obratila direktorica Vlatka Mihoci.

Zaslužile ste ovaj trenutak pažnje. Čestitam vam još jednom i želim vam puno sreće, zdravlja i uspjeha te da pronosite ime grada Koprivnice i Rukometnog kluba Podravke. Nadam se da ćemo vas uskoro vidjeti i u prvoj ekipi kako branite boje našeg kluba – poručila je direktorica Mihoci.

Posebno ponosna na igračice je trenerica.

Vaš uspjeh je dokaz da škola rukometa u Koprivnici radi dobro. Sedam utakmica, sedam pobjeda. Bravo cure, čestitam vam na tome – rekla je trenerica Zečević.

Ispred igračica obratila se kapetanica Dunja Međurečan.

Hvala na prijemu. Ponosna sam na cure jer velika je stvar osvojiti državno, a osobito tri puta, ove godine sa stopostotnim učinkom. Sve ovo ne bi bilo moguće bez podrške Kluba, trenera i fizioterapeutkinje – kazala je Dunja te napomenula kako joj ova medalja jako puno znači.

Najboljom igračicom turnira proglašena je Tena Megerle, a titulu najbolje obrambene igračice ponijela je Ema Balaško, najbolje desno krilo turnira i ujedno dio najbolje sedmorke prvenstva je Lana Strugar. Titulu najbolje trenerice na ovogodišnjem državnom prvenstvu ponijela je trenerica Đurđica Zečević.

Foto: Ivan Brkić