Jučer su Podravkine kadetkinje odigrale posljednju utakmicu 1.HRL  U16-sjever s Bjelovarom i upisale uvjerljivu pobjedu 39:25, poluvrijeme 17:12. Završnim petim odigranim kolom Podravine mlade nade pod vodstvom trenerice Đurđice Zečević osvojile su uvjerljivo 1. mjesto bez izgubljene utakmice i s maksimalnih 16 bodova iz 8 utakmica s impozantnom gol razlikom od +121 gol. Ovo je natjecanje tako uspješno završeno za njezine igračice koje nastavljaju s odigravanjem utakmica u 2.HRL i pripremama za završnicu Prvenstva Hrvatske.

O utakmici koju dobiješ sa četrnaest razlike teško je reći nešto loše, ali moram reći da unatoč odličnom rezultatu nismo odigrali svoju najbolju utakmicu. To se posebno odnosi na igru u obrani i vanjskih igrača u napadu. Vjetar u leđa su nam dala krila, Perić i Strugar koje su ukupno zabile 22 pogotka. Cure su opterećene školskim obavezama, treninzima i tempom utakmica i očito je da je razlog popuštanja, nakupljeni umor, ali radimo i dalje jer nas čekaju nove utakmice – rekla je Zečević.

U subotu gostujemo u Osijeku  i igramo utakmicu 2.HRL protiv istoimenog domaćina.

Podravka 1 –Bjelovar   39:25  (17:12)

Sastav Podravka 1: Megerle 2, Ibrahimpašić 1, Strugar 10, Đuranek 1, Stručić 7, Sever 1, Besedić, Crnjak, Balaško 2, Dedi, Smolak ,Perić 12, Žganjar, Švenda 3, Galinec