Mlade Podravkine rukometašice su u skupini B upisale tri pobjede na ovogodišnjoj Završnici Prvenstva Hrvatske za kadetkinje. Za mlade talentirane igračice ovo je prvenstvo uvijek velik izazov i motivacija, a posebno zato što su baš Podravkašice aktualne prvakinje s obzirom da je prošle godine epidemiološka situacija onemogućila održavanje ovog natjecanja.

U ovom trenutku u Poreču se nalaze ponajbolje ženske ekipe koje su svoje mjesto na ovoj državnoj rukometnoj smotri osigurale natjecanjem u 1.HRL U-16. U ovom su natjecanju igračice Podravke uvjerljivo držale prvo mjesto cijele sezone sa stopostotnim učinkom, a za potpuni dojam kao i uvijek otišle su svoje rukometno znanje prezentirati zajedno s još jedanaest ekipa koje se nalaze na prvenstvu.

Konkurencija je i ove godine jaka, a tempo je prilično jak pa su do danas kadetkinje odigrale već tri utakmice i pobijedile ŽRK Brod, Dugo Selo ’55 i Makarsku. U petak su na rasporedu još dvije utakmice skupine B i to s Dalmatinkom i Ivanićom.

Rezultati 5.svibanj i 6. svibanj 2021.

➡️ŽRK BROD-PODRAVKA 19:32

➡️DUGO SELO-PODRAVKA 11:13

➡️MAKARSKA-PODRAVKA 13:27
Raspored za petak, 7.svibanj, 2021.
➡️PODRAVKA-IVANIĆ 12.30 sati
➡️PODRAVKA-DALMATINKA 17.45 sati
Utakmice će se ponovno moći pratiti putem live prijenosa, a linkovi će biti objavljeni na stranici HRS-a zajedno s rasporedom u petak ili danas u večernjim satima.
Regeneracija i druženje na zraku nakon napornog natjecateljskog dana.