Lipik je bio domaćin 6.kola  1.HRL – U14. Tamo su mlade podravkašice pod vodstvom trenerice Snježane Petike odigrale dvije službene utakmice i obje pobijedili. Podravka 2 koja igra van konkurencije obje utakmice je izgubila.

Igračice  Podravke 1 odigrale su odličnu utakmicu s vrlo dobrom ekipom Novske. Sigurnom igrom u obrani i vrlo dobrom vratarkom Galinec kroz kontre i polukontre stvarali smo šanse i na kraju pobijedili fizički dominantniju ekipu. Cure su ispunjavale sve zadatke koji su im bili postavljeni, a prednjačile su Ferčec koja je i proglašena igračicom utakmice, zatim Hajdinjak, Napan i Jakupanec – rekla je trenerica Snježana Petika. 

U drugoj utakmici s domaćom ekipom Lipika sami rezultat 39:15 za ekipu iz Koprivnice sve govori.

U postizanju golova prednjačile su Stručić, Gregurić, Hajdinjak i Ferčec iako sve cure zaslužuju samo pohvale za prikazanu igru i borbenost. I igrom Podravke 2 sam zadovoljna unatoč porazima u obje utakmice. Sara Banfić iz utakmice u utakmicu pokazuje veliki napredak i odlične igre te uz Lengelić, Jelović, Šajković i Radiček čini okosnicu ove ekipe i daje smisao uključivanja Podravke 2  u natjecanje – zaključila je Petika. 

Dodajmo i kako su Dora Ferčec, Sara Banfić, Iva Stručić i Vanessa Lengelić proglašene najboljim igračicama šestog kola. Čestitke na ostvarenim pobjedama kao i odabranim igračicama na prestižnim titulama najboljih.

Rezultati:
Podravka 2 29:41 Novska (najbolja igračica Vanessa Lengelić)
Podravka 1 39:15 Lipik ( najbolja igračica, Iva Stručić)
Novska 22:26 Podravka 1 (najbolja igračica, Dora Ferčec)
Lipik 21:20 Podravka 2 (najbolja igračica, Sara Banfić)