Nakon što 2020. godine zbog pandemije COVID-19 nije održan Kamp HRS-a, na veliko veselje svih polaznica i trenera u prvom turnusu ovogodišnjeg kampa sudjeluje 80 igračica rođenih 2004./2005. i 2006./2007. godine.

Za djevojke rođene 2004./2005. rad u kampu je ujedno i šansa da se pridruže pripremama reprezentacije za Europsko kadetsko prvenstvo koje će se održati također u kampu HRS-a. Prvenstvo će se održati u kolovozu 2021. u Crnoj Gori. Trener navedenih igračica biti će Željko Čagalj, a u radu će sudjelovati i Nenad Smiljanec, izbornik ženske kadetske reprezentacije.

Djevojke rođene 2006./2007. godine imaju kompleksan program rada s dva treninga dnevno pomoću kojih će se po prvi puta napraviti predselekcija najboljih djevojaka u Hrvatskoj. S navedenom generacijom djevojaka rade iskusni treneri koji su imali zapažene rezultate u radu s mladima: Ante Burger, Đurđica Zečević, Ivan Jerković, Jasna Kozjak i Mirko Bašić, a posebnu brigu o vratarkama vodi Branko Šebek.

Organizaciju kampa te selekcioniranje igračica nadgleda instruktorica HRS-a za ženski rukomet Lidija Bojić-Ćaćić. U organizaciji kampa također sudjeluju prof. Davor Lamza i Davor Bojić. Unutar kampa provode se epidemiološke mjere, koje kontroliraju dr. Boris Peršić i Vesna Hodić, mag.physioth. Ovo je još jedna vesela godina za mlade rukometašice koje se svake godine vesele radu u kampu i ovom okupljanju.