Podravkine su veteranke na tradicionalnom rukometnom druženju u Varaždinu u subotu imale razloga za slavlje jer su osvojile Turnir grada Varaždina 2019 u organizaciji veterana Varteksa. Uz to je nagradu za najbolju vratarku odnijela veteranka Podravke Špela Skrt Keser dok je Kokina Snježana Horvat proglašena najboljom igračicom turnira.

Na turniru je sudjelovalo osam ekipa, 5 muških i 3 ženske, a Podravka je u konkurenciji s Kokom i Nedelišćem, a po sistemu igre svaki sa svakim, osvojila titulu najboljih ostvarivši bolju gol razliku od varaždinske Koke.

Koristim ovu priliku da u svoje ime, ali i u ime mojih suigračica čestitam i zahvalim domaćinima na odlično organiziranom turniru. Nismo na okupu često, svega na par turnira godišnje, ali nam svaki od njih daje ono najljepše, mogućnost ‘guštanja’ u rukometu kao i druženja. Tu je uvijek lijepo prekopati po uspomenama iz igračkih dana što ima posebnu čar. Iako nas nema puno, nadam se da ćemo s ovim druženjima nastaviti i u budućnosti – izvijestila nas je za klupske stranice jedna od veteranki, Petra Zečević.

Rezultati po utakmicama: 

Koka-Nedelišće 10:6

Koka-Podravka 10:10

Nedelišće-Podravka 4:9

Poredak:

1.Podravka

2.Koka

3.Nedelišće