Prvo okupljanje 2013/2014. // Foto Ivo Čičin-MašanskerPrvi trening rukometašica Podravke Vegete u novoj sezoni održan je u srijedu poslije podne u sportskoj dvorani Gimnazije Frana Galovića u Koprivnici. Prije početka treninga rukometašicama se obratila zamjenica predsjednika RK Podravke Olivija Jakupec, uz nazočnost članova Upravnog odbora, koji su sudjelovali u radu netom završene sjednice tog klupskog tijela.

Olivija Jakupec istaknula je kako Podravka kao sponzor stoji i stajat će iza kluba, a ciljevi koje je istaknuo i trener, i Upravni odbor prihvatio, osvajanje su prvenstva i kupa Hrvatske, ulazak u Final Four Regionalne lige te prezimljavanje u Europi, tj. nakon utakmica u skupini Lige prvakinja sudjelovanje u nastavku natjecanja u Kupu kupova.
Goran Mrđen obrazlaže redosljed priprema // Foto Ivo Čičin-MašanskerRukometašice moraju biti svjesne da su došle u klub velike tradicije i europskog rejtinga i da su klupski ciljevi uvijek visoki. One koje sada nose dres Podravke Vegete za nas su najbolje i s punim povjerenjem u njih ulazimo u novu sezonu.
Podravku Vegetu u novoj sezoni vodit će stručni štab kojem je na čelu trener Goran Mrđen, pomoćnik je Filip Turk, a fizioterapeut Bojan Savić. Goran Mrđen održao je i kratki sastanak s igračicama, objasnio im redosljed događanja u ljetnom razdoblju.
Na prvom okupljanju bili su i novinari // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa prvom sastanku nisu bile Ivana Kapitanović i Ivana Dragišić, koje se nalaze na pripremama juniorske reprezentacije u Dugom Selu.
U novoj sezoni Podravka Vegeta će nastupati s ovim igračicama: Mirjana Milenković, Antonia Jukić, Ivana Kapitanović (golmanice), Iva Pongrac i Ekatarina Nemaškalo (lijeva krila), Lea Vukojević i Ivana Dragišić (desna krila), Vesna Milanović Litre i Andrea Čović (kružne napadačice), Jelena Trifunović i Dina Havić (lijeve vanjske), Tina Gavranić i Anita Poljak (srednje vanjske) Jelena Živković i Marijeta Vidak (desne vanjske). Uz njih s ekipom su i igračice koje će inače igrati (i) za Podravku Lino: Sara Šenvald, Ena Zagorščak, Ana Marija Maljak, Lana Dušak i Antonija Oremović. Naravno, naznačena mjesta u ekipi nisu striktna, igračice će mijenjati mjesta prema situaciji i potrebi.
Hajde da se krene // Foto Ivo Čičin-MašanskerNakon devet pripremnih utakmica ove godine slijede i natjecanja. Od 1. rujna sedam do devet utakmica Regionalne lige (zavisno od toga koliko će klubova sudjelovati), šest utakmica Lige prvakinja, a čeka se i odluka HRS-a o sustavu i rasporedu natjecanja Hrvatske rukometne lige.
Goran Mrđen vodi rukometašice 28. srpnja u Daruvar, a prva pripremna utakmica je u srijedu, 8. kolovoza, s mađarskim Fehérvárom u Koprivnici.