Skupština RK Podravke 29. siječnja 2014.Danas, u srijedu, 5. veljače 2014. započeo je prvi krug preoblikovanja Rukometnog kluba Podravka. Prvi krug traje do četvrtka 13. veljače 2014. godine u 12 sati te će u tom vremenu Grad Koprivnica uplatiti svoj ulog u temeljni kapital.

Nakon što Grad Koprivnica u prvom upisnom krugu upiše i uplati dionice, u petak 14. veljače 2014. godine u 8 sati započet će drugi upisni krug.

Drugi upisni krug bit će proveden ako se u prvom krugu ne upišu sve dionice, a u drugom krugu mogu sudjelovati svi članovi Kluba, upisom i istovremenom uplatom dionica u novcu. Drugi krug završava u petak 28. veljače 2014. godine u 12 sati.

Treći upisni krug započinje u ponedjeljak 3. ožujka 2014. godine u 8 sati, a završava u utorak 11. ožujka 2014. godine u 12 sati. Treći upisni krug bit će proveden ako se u drugom krugu ne upišu sve dionice, u trećem krugu mogu sudjelovati članovi kluba koji su sudjelovali u upisu dionica u drugom upisnom krugu i upisati i istovremeno uplatiti u novcu dionice razmjerno/proporcionalno svojim uplatama u drugom krugu.

U drugom i trećem krugu upisa, Upisnica će se smatrati nevažećom ako je podnese osoba koja nije član sportskog društva – udruge za natjecanje RK Podravka.

Četvrti upisni krug započinje u četvrtak 13. ožujka 2014. godine i završava u četvrtak 27. ožujka 2014. godine u 12 sati. Četvrti upisni krug bit će proveden ako u trećem krugu ne budu upisane sve dionice, a za četvrti krug poziv se upućuje javnosti kao i svim članovima Kluba, bez obzira jesu li u prethodnim krugovima upisali dionice. Dionice se upisuju uz istovremenu uplatu u novcu.

U slučaju da se u prva četiri kruga ne upišu i ne uplate sve dionice, od Povjerenstva za profesionalne sportske klubove se traži dopuštenje za peti upisni krug. U petom krugu, upis i uplata dionica vrše se zamjenom tražbina vjerovnika za ulog.

Upis i uplatu dionica biti će moguće obaviti u dvije poslovnice Podravske banke, u Koprivnici na adresi Opatička 1a te u Zagrebu na adresi Ulica grada Vukovara 269f (poslovnica Green Gold).

Prije svakog upisnog kruga bit ćete obaviješteni o njegovom početku i trajanju.

Detaljan tekst javnog poziva nalazi se na našoj stranici u folderu s naslovom Dokumenti.