Službena ''ptičica'' za 2012 // Foto Ivo Čičin-MašanskerZavršio je odmor i za reprezentativke Podravke Vegete koje su bile na 12-dnevnom odmoru nakon sudjelovanja na Olimpijskim igrama. Do tog vremena tri međunarodne prijateljske i dvije međunarodne turnirske utakmice odigrala je kombinirana ekipa kojoj su pomogle igračice Podravke Lino. Pokazale su se vrijednim povjerenja, a sigurno im je i koristilo iskustvo stečeno na međunarodnim utakmicama i sudjelovanju na turniru u drugoj zemlji, odnodno Mađarskoj.

U petak u 16 sati na prvom okupljanju obavljeno je i službeno slikanje za EHF Ligu prvakinja. Nedostajala je 16-a igračica, golmanica Ivana Kapitanović, koja se nalazi na Svjetskom prvenstvu juniorki u Crnoj Gori.

Ekipa 2012/13., nedostaje Kapitanović // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa prvom okupljanju bile su (na slici u gornjem redu) Ivana Jelčić, Anita Gaće, Lidija Horvat, Anita Bulath, Marta Žderić, pa (u srednjem redu) Sanja Damnjanović, Marijeta Vidak, Vesna Milanović Litre, Nikica Pušić-Koroljević, Žana Čović te (u donjem redu) Sara Šenvald, Miranda Tatari, Iva Pongrac, Andrea Čović i Ivana Dragišić.

Službeni klupski fotograf Robert Šoštarić imat će još posla, jer slijedi službeno slikanje igračica ostalih ekipa.

Službeno slikanje Roberta Šoštarića // Foto Ivo Čičin-MašanskerA trener Neven Hrupec s pomoćnicima imat će konačno čitavu ekipu na okupu. Prvi nastup kompletne Podravke Vegete bit će na 7. memorijalnom turniru Josipa Samaražije Bepa, što se 31. kolovoza i 1. rujna održava u Koprivnici. Sudjeluju prvak Europe Budućnost T-Mobil iz Podgorice (Crna Gora), Hypo Nö iz Beča (Asutrija), Krim Mercator iz Ljubljane (Slovenija) i Podravka Vegeta kao domaćin. Oba dana prijateljske utakmice igrat će Podravka Lino i Hypo Nö II.

Postupno će se obnavljati i stranice www.rk-podravka.hr s podacima iz prošle sezone, mijenjat će se fotografije u skladu s kadrovskim izmjenama u sastavima i u upravljačkom dijelu kluba.