Na grobu Krste Milošića // Foto Ivo Čičin-MašanskerU povodu 60-e obljetnice ženskog rukometa i kluba u Koprivnici grobove bivših predsjednika i tajnika, koji počivaju na Gradskom groblju u Koprivnici, obišlo je klupsko izaslanstvo u kojem su bili direktorica Podravke s.d.d. Božica Palčić, tajnica Ljerka Vresk i trener Podravke Vegete Goran Mrđen.

Bivši predsjednik (1967-1969.) Krsto Milošić bio je u klupskim upravama od 1964. godine, kada je nad klubom preuzela pokroviteljstvo Podravka. U Podravki Krsto Milošić bio je šef propagande. Godine 1967. Podravka je drugi puta bila prvak Jugoslavije.

Na grobu Stanka Lauša // Foto Ivo Čičin-MašanskerStanko Lauš (predsjednik 1972-1973.) također je u više mandata sudjelovao u radu upravnih odbora, a u Podravki je kao tehnolog vodio i najprofitabilniju proizvodnju juha i vegete.

Na grobu Mirka Brljeka // Foto Ivo Čičin-MašanskerMirko Brljek (1974-1975.) bio je predsjednik kada je Podravka Vegeta iz druge ušla u Prvu saveznu ligu. U Podravki je vodio sektor nabave. U humanitarnom djelovanju pozat je po tome što je, između ostalih, bio osnivač Lige za borbu protiv raka u Koprivnici.

Na grobu Ante Babića // Foto Ivo Čičin-MašanskerAnte Babić (1981-1982.) imao je visoki položaj u razvojnom dijelu Podravke, a bio je i generalni direktor Podravke. Također je u više navrata bio u upravama kluba, a pomagao je klub i kad nije bio izravni dužnosnik.

Na grobu Josipa Gudića // Foto Ivo Čičin-MašanskerJosip Gudić bio je tajnikom kluba u dugom vremenskom razdoblju, od 1964. do 1988. godine. Dakle 24 godine. Bio je prvi zaposlenik i kasnije glumac u Gradskom amaterskom kazalištu Koprivnica. Dugi niz godina bio je tajnik SOFK-e (Saveza organizacija fizičke kulture), odnosno SIZ-a fizičke kulture u Koprivnici.

Izaslanstvo Podravke s.d.d. položilo je na grobove predsjednika i tajnika cvijeće i zapalilo svijeće.

U petak u 10 sati na Gradskom groblju u Koprivnici klupsko izaslanstvo održat će komemoraciju pred grobom Josipa Samaržije Bepa.