Rukometašice Podravka Vegete odlaze na svoje posljednje gostovanje u ovoj sezoni gdje će ih dočekati Zelina. Ekipa koja se u ovoj sezoni priključila natjecanju u prvoj ligi i trenutno je posljednja na tablici s četiri boda. Utakmica 25. kola 1.HRL za žene na rasporedu je u petak 20.svibnja s početkom u 18.30 sati u Sportskoj dvorani Sveti Ivan Zelina. Utakmicu su najavili trener Goran Mrđen i vratarka Antonia Tucaković.

Goran Mrđen na finalu Kupa//foto: Ivan Brkić//RK Podravka

Ostala su još dva kola do kraja prvenstva. Sigurno je da smo ”praznih glava” kako se to obično kaže i emotivno, a i fizički nakon osvajanja Kupa. Ako se hoćemo ozbiljno baviti sportom i biti ozbiljni sportaši koji nose dres Podravke onda moramo ove dvije utakmice shvatiti najozbiljnije kao da su i prve dvije te ih odigrati maksimalno koncentrirano i kvalitetno – rekao je trener Goran Mrđen uoči susreta 25. kola.

Antonia u obrambenoj akciji na finalu Kupa u Poreču

Mogu reći da je atmosfera u ekipi nakon osvojenog Kupa odlična. Sutra nas čeka pretposljednja utakmica hrvatskog prvenstva sa Zelinom. Borbena su ekipa, a mi moramo biti ozbiljni i fokusirani te nastojati da svaka od nas iskoristi minutažu na terenu. Zajednički cilj je donijeti nova dva boda u Koprivnicu. Mene izuzetno lijepe uspomene vežu za Zelinu tako da će mi biti jako drago igrati u toj dvorani – zaključila je Tucaković.

Posljednje je kolo s varaždinskom Kokom zakazano za 28. svibanj u Koprivnici, ali još uvijek nije potvrđen termin utakmice pa tako ni datum te ćemo vas o tome naknadno obavijestiti.