Rukometni klub Podravka Vegeta poziva sve zainteresirane djevojčice od 1. do 4. razreda osnovnih škola iz Koprivnice i okolice na upis u Školu rukometa. U našoj Školi rukometa rade stručni i licencirani treneri, a trenutno imamo pet ekipa u mlađim dobnim uzrastima u kojima 142 djevojčice redovito treniraju po svim preporukama HZJZ.

Nedavno je naša Škola rukometa dobila sjajno priznanje od Europske rukometne federacije kad je uvrštena na popis 10 najboljih mjesta za razvoj talenata. Svake godine naš Klub daje velik broj igračica u sve reprezentativne selekcije na što smo posebno ponosni.  Glavni zadatak trenera u Školi rukometa je mladim rukometašicama, uz velik rad i trud, omogućiti razvoj sposobnosti i znanja do njihovog maksimuma. Cilj je stvaranje vrhunskih igračica koje će moći jednog dana igrati važnu ulogu za prvu ekipu u Ligi prvakinja. Također, naša Škola rukometa ima zadatak prepoznati najveće talente iz Hrvatske i regije te ih pravovremeno dovesti i uvesti u naš trenažni proces.

Najmlađe djevojčice rođene 2012/13. godine treniraju dvaput tjedno pod vodstvom trenerice Snježane Petike. Molimo roditelje djevojčica tih godišta, koje su zainteresirane za upis, da što prije kontaktiraju trenericu kako bi dobili sve upute vezane uz treninge. Roditelji djevojčica starijih godišta mogu kontaktirati Koordinatora Škole rukometa Antonia Pranjića koji će im dati sve upute i informacije.

KONTAKT

Snježana Petika, trenerica djevojčica 2012/13. godišta – mob. 099 665 1615

Antonio Pranjić, Koordinator Škole rukometa i trener djevojčica 2010/11. godišta – mob. 099 589 5676
email: antonio.pranjic@rk-podravka.hr

Foto: Ivan Brkić