Skupstina RK Podravke 2012. godinePočetak je godine i pozivamo vas stoga da i u predstojećoj natjecateljskoj sezoni budete naši članovi. Članarina se plaća godišnje, dakle bilo kada se učlanite, plaćate punu članarinu za tekuću godinu. Kako svote nisu velike, to vjerujemo da vam neće biti teško odvojiti nekoliko desetaka kuna, tim više što se prikupljena članarina koristi iskuljučivo za rad naše i vaše škole rukometa. Prikupljena svota nije velika, ali pokazuje vašu privrženost rukometnoj ideji i odgoju mladih sportašica.

U prvom pozivu na učlanjenje 2010. godine napisano je: ”Sa željom da nakon dugog niza godina ponovno okupimo ljubitelje rukometa i Rukometnog kluba Podravka, pokrenuta je inicijativa okupljanja članova kluba. Želja nam je da članovima postane što više naših sugrađana, djece, mladih, naših umirovljenika i vjernih navijača. Vjerujemo kako će samo članstvo i akcija koju pokrećemo dodatno pobuditi zanimanje za našim rukometnim klubom i pomoći u stvaranju atmosfere oko ove važne koprivničke sportske institucije”

Godine koje su prošle govore o napretku kluba, njegovu ozdravljenju i dobroj budućnosti. U toj budućnosti vidimo i sportsku budućnost vaše djece, djevojčica..

Važno je spomenuti kako sukladno članku 14. Statuta RK Podravka, članovi Skupštine RK Podravka mogu biti isključivo članovi samog kluba. To znači da vaš glas vrijedi, ali vrijede i vaše primjedbe i sugestije.

Upravni odbor RK Podravka je na j sjednici održanoj još 26. kolovoza 2010. godine donio je Odluku o načinu i visini članarine prema kojoj visina članarine za osobe do 18 godina starosti i umirovljenike iznosi 40 kuna, a za sve ostale 60 kuna.

ASko ste već član, molimo vas da uplatom produžite članstvo, a ako želite da i vi budete članom RK Podravka, pozivamo vas da ispunite pristupnicu i uplatite spomenuti iznos članarine.

Prihvaćanjem članstva potvrđuje se popunjavanjem pristupnice i uplatom članarine uplatnicom, što prilažemo, a što možete isprintati.

PRISTUPNICA .jpg format / PRISTUPNICA .pdf format (desni klik miša i “snimi” / “save as” za pohranu na Vaše osobno računalo)

Popunjenu pristupnicu možete nam vratiti poštom na našu adresu.

Članarinu možete uplatiti na broj žiro-računa: 2386002-1100510682 otvoren kod Podravske banke, ili temeljem uplatnice.

Zahvaljujemo i sportski vas pozdravljamo i – vidimo se na utakmicama!

 Vaš Rukometni klub Podravka

NAPOMENA: Na dnu prve stranice desno kliknite na Članska pristupnica, gdje je ovaj tekst trajno pohranjen i vidljiv, jer će ovaj biti na naslovnici tako dugo dok ga ne potisnu drugi događaji. Hvala.