Sanja i Marta izvukle su nagrade // PR PodravkeSanja Damnjanović i Marta Žderić, rukometašice Podravke Vegete pomogle su u petak 16. studenoga medvjediću Linu da iz velike hrpe omotnica pristiglih za nagradnu igru ”Uz Lina uči bolje i igraj se do mile volje” izvuku najsretnije dobitnike nagrada. Vrhunske rukometašice morale su se malo pomučiti, jer je u Koprivnicu pristiglo više od 10.000 omotnica.

U njima su se, uz lentice s najmanje dva kilograma proizvoda pod markom Lino, našle i velike želje za osvajanje najsuvremenijih HP Omni 27-1001eu stolnih računala, Nintendo Wii igraćih konzola, Media playera, plišanih Lino medvjedića i poklon paketa Podravke. Učinile su to s velikim osmijehom na licu, jer su i same velike ljubiteljice Lino proizvoda, posebice Lino lade i Lino pilowsa.

Sanja i Marta izvlače nagrade // PR Podravke– Zadovoljni smo rezultatima nagrade igre koja je na tržištu Hrvatske provedena od 10. rujna do 31. listopada. U tom razdoblju kilogramska prodaja Lino lade porasla je za čak 21 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a ukupni rast prodaje svih proizvoda pod markom Lino iznosio je 11 posto. Osim oglašavanja na televiziji, radiju i Intranetu, imali smo i dodatnu promociju branda na prodajnim mjestima kroz dodatno izlaganje i oglašavanje na samim prodajnim mjestima, a velik broj pošiljki koje smo primili za ovu nagradnu igru potvrđuje da je potrošačima ovakav način komuniciranja vrlo zanimljiv. Drago nam je da su glavne nagrade izvlačile rukometašice Podravka Vegete, koje u posljednje vrijeme i medvjedić Lino bodri u njihovim sve boljim rezultatima i želimo da ih Lino plišana maskota i ubuduće prati u pobjedama – istakla je voditeljica grupe proizvoda u Tržištu RH Ivana Alvir.

Imena sretnih dobitnika u nagradnoj igri ”Uz Lina uči bolje i igraj se do mile volje”  bit će službeno objavljena 30. studenoga na www.lino.eu i www.podravka.com