Miranda Tatari Šimunović, Ivana Kapitanović, Ana Debelić i Snježana Petika // Foto Ivo Čičin-MašanskerNa presici što je održana danas prije podne (u srijedu) u klupskim prostorijama RK Podravke s.d.d. sportska direktorica Miranda Tatari Šimunović najavila je predstojeću uzvratnu utakmicu 3. kruga kvalifikacija za grupnu fazu EHF kupa koji će u subotu u 18 sati igrati Podravka Vegeta i danski Viborg.

– Kao što je poznato, prvu utakmicu u Danskoj izgubili smo 17:32 (9:16). Na drugu utakmicu ulaz je slobodan uz predočenje ulaznice koje se mogu podići na recepciji Podravke d.d., u Pivnici Kraluš, Hotelu Podravina i u prostorijama rukometnog kluba, sve u Koprivnici. Najmlađe posjetitelje maskota Lino dijelit će grickalice. Poduzeli smo propagandne akcije za utakmicu na radio postajama. Također, u petak u 11 sati rukometašice će posjetiti djelatnike Podravke i Belupa i dijeliti ulaznice. – najavila je Miranda Tatari Šimunović.

Miranda Tatari Šimunovic // Foto Ivo Čičin-Mašansker

O odigranoj prvoj i predstojećoj drugoj utakmici govorile su trenerica Snježana Petika i igračice Ivana Kapitanović i Ana Debelić, a sve prisutne dame odgovarale su i na novinarska pitanja, o čemu tekstovi slijede.