Novi predsjednik Nadzornog odbora RK Podravke Ivan Pal se danas u klupskim prostorijama predstavio igračicama te stručnom stožeru RK Podravka Vegete.

Na početku je s nekoliko riječi igračice i stožer pozdravila direktorica RK Podravke Vlatka Mihoci. 

Sve vas lijepo pozdravljam i drago mi je da smo opet na okupu. Sastali smo se kako bi vam se obratio novi predsjednik Nadzornog odbora kluba, Ivan Pal koji je kako ste informirane, imenovan prošlog tjedna kao i novi Nadzorni odbor – rekla je direktorica i predala riječ predsjedniku.

Želim svim novim igračicama dobrodošlicu u ovaj klub i ovaj grad. Gradonačelnika ste imale prilike upoznati, on je predstavnik vlasnika, ja sam predsjednik Nadzornog odbora, Vlatka je direktorica, a neposredni šef vam je Neven Hrupec sa svojim stručnim timom i tako ćemo funkcionirati u godinama koje su pred nama.

Predsjednik Pal se osvrnuo i na svoj profesionalni put koji je itekako isprepleten i povezan s radom u rukometnom klubu gdje je proveo niz godina.

Veselim se ovoj suradnji jer sam u ovom klubu radio 25 godina i zato što mi je ovaj klub otvorio sva vrata. Imao sam sreću raditi u vrhunskom klubu i paralelno sam obavljao dužnost direktora škole. Moram reći da nikad ne bih ulazio u ovaj odbor da vi niste ozbiljna ekipa i da iza ovog svega ne stoje ozbiljni ljudi te da ne mislim da ne možemo napraviti korak prema naprijed – zaključio je predsjednik Pal.