Pobjednice, reprezentacija Koreje // Foto Ivo Čičin-MašanskerAmbijent za vrijeme finalne utakmice SP juniorki Rusija – Koreja dobio je točku na ”i” završnom ceremonijom. Koprivnička gimnazijska sportska dvorana dobila je na ljepoti uz misao da smo sposobni za organizaciju velikih događaja. A dojam o nama ponijet će igračice, stručnjaci, suci i dužnosnici iz 50 zemalja, i prenijet će ih u stotine gradova diljem svijeta. Jer na tribinaama su bili tokom prvenstva navijači iz svih zemalja sudionica (24), a i čelnici Svjetske rukometne federacije IHF i Hrvatskog rukometnog saveza te domaći uglednici.

Kapetanica Koreje Seonpil Won s pobjedničkim poeharom // Foto Ivo Čičin-MAšanskerPrvi potpredsjednik IHF-a Miguel Roca Mas obratio se uoči dodjele medalja. Čestitao je hrvatskim organizatorima i posebno volonterima, jer bez njih prvenstva ne bi moglo biti, a potom je zajedno s predsjednikom HRS-a Sandijem Šolom predao medalje i pobjednički pehar reprezentativkama Koreje.

Konfeti za ugođaj // Foto Ivo Čičin-MašanskerPredsjednik HRS-a predao je zastavu IHF-a ruskom predstavniku, jer će se iduće svjetsko prvenstvo juniorki održati u Rusiji 2016. godine.

Najbolje // Foto Ivo Čičin-Mašansker

NAJBOLJA SEDMORKA SP (s lijeva na desno na slici gore): vratarka Dinah Eckerle (Njemačka), lijevo krilo Julie Larsen (Danska), pivot Seonpil Won (Koreja), desno krilo Ana Vjakireva (Rusija), lijeva vanjska Line Haugsted (Danska), srednja vanjska Daria Dmitrijeva (Rusija), desna vanjska Luca Szekerczes (Mađarska), koje nema na slici.
Najbolja igračica (MVP) i najbolji strijelac SP juniorki je Hyojin Lee iz Koreje, na slici sasvim desno.

Potpisi uz slike:

Korejska himna // Foto Ivo Čičin-MašanskerNAKON PODJELE MEDALJA USLIJEDILA JE KOREJSKA HIMNA

Zajednicka slika // Foto Ivo Čičin-MašanskerZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA IGRAČICA, STRUČNJAKA I DUŽNOSNIKA IHF-a I HRS-a UZ MALI VATROMET

Danci uz Dankinje // Foto Ivo Čičin-MašanskerDANKINJE U SVOJEM KUTKU…

Rusi uz Ruskinje // Foto Ivo Čičin-Mašansker…A RUSKINJE U SVOJEM

Završno doviđenja // Foto Ivo Čičin-MašanskerRASTANAK I DOVIĐENJA U RUSIJI 2016.